Skip to main content

Glæd jer til

24. oktober

De magiske musikkapper

B&U koncertforløb i Viborg og København, hvor børnene skal hjælpe Tante Musika med at opklare mysteriet om den forsvundne melodi

Se mere

29. oktober

Dødens Toner

Allehelgenskoncert med forfatter Maren Uthaug.

Køb billetter

15. november

Kammertonen på besøg

B&U koncertforløb hvor vores musikere besøger skoler i Brøndby Kommune

Se mere

26. november

Fischer: Bartók & Mozart

Adam Fischer har længe drømt om at præsentere et af Bartóks hovedværker her i Danmark. Nu sker det endelig!

Køb billetter

30. nov - 17. dec

Juleshowet med Burhan G

Traditionen tro tager Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester på juleturné med et stort musikalsk show. Oplev hits som ’Tinka’, ‘Jeg i live’ og ‘Kalder mig hjem’.

Se spilletider

15. - 17. december

Julekoncert med Sankt Annæ Pigekor

Helligåndskirken

Koncertforløb

Undervisningsforløb med afslutningskoncert. Hvert forløb omfatter undervisningsvideoer, workshops på skolen eller i børnehaven samt en afslutningskoncert, hvor eleverne deltager aktivt. Alle forløb indeholder en skabende opgave og indledes med en online-introduktion for de medvirkende voksne.

Vi samarbejder med kommuner over hele landet for at kunne tilbyde disse forløb.

4.-6. klasse / 7.-8. klasse

Absolut Brahms

Eleverne udfordres bl.a. i at skabe nye tiktok-moves til Johannes Brahms’ musik, som fortolkes af unge street og hiphop-dansere

Fag: Musik, sang, bevægelse og dansk
3. - 6. år

De magiske musikkapper

Børnene skal hjælpe Tante Musika med at opklare mysteriet om den forsvundne melodi. Børnene medbringer deres egne bamser, som med hver sin musikkappe på får magiske kræfter, når musikken begynder at spille. Kappen har børnene klippet ud og pyntet sammen med pædagogerne inden koncerten. Børnene synger med på kendte og nye børnesange, lærer om instrumenter og deltager aktivt i koncerten.

Fag: Musik, sang og bevægelse
4. – 6. klasse / 7. – 8. musikvalgfag

Mozart i midten

Eleverne får mulighed for at fordybe sig i historien om vidunderbarnet Mozart, der komponerede sit første musikstykke som femårig og turnerede hele Europa rundt og optrådte for konger og fyrster. Udover en spændende formidling af musikhistorien får eleverne også viden om formforløb og centrale fagord. De skaber desuden lyrik om Mozart, som opføres sammen med orkesteret til koncerten.

Fag: Musik
0 - 9 år

Syng højt opera!

Danmarks største fællessangsturné for de mindste. Målgruppe 0-9 år. Arrangeret af Syng Højt!

Fællessang
4.-5. klasse

Familie-julekoncert

Vi giver skolebørn i 3. til 5. klasse mulighed for at medvirke i et musikalsk forløb i et stort fælles kor på 400 børn med afsluttende julekoncert for hele familien. Projektet er med til at styrke korsangen på den enkelte skole. Børnene optræder med populære sange fra TV-julekalendere sammen med en kendt solist og Danmarks Underholdningsorkester.

Fag: Musik, dans og performance
0. - 3. klasse

Operation Symfoni

Hvad er en symfoni? Børnene lærer at forstå musikkens struktur, synge med et stort orkester og lave bodypercussion til en symfoni. Wienerklassiske symfonier af Haydn, Mozart og Beethoven undersøges og krydres med nye toner og rytmer, mens børnene inddrages aktivt i den kreative proces fra start til slut.

Fag: Musik og bevægelse
0. - 3. klasse

Musik-stafetten

Børnene lærer om instrumenterne i et symfonisk orkester, komponister, melodier og rytmer. Som en del af den skabende proces inden koncerten komponerer børnene deres egne små melodier, som indgår i et nyskrevet værk af Anders Koppel. Til slut inviteres de til en koncert med klassisk musik, danske sange og filmmusik. Børnene synger med Danmarks Underholdningsorkester og spiller deres
egne små kompositioner.

Fag: Musik
0. - 8. klasse

Kammertonen på besøg

Eleverne kommer helt tæt på musikerne og musikken. I klasseværelset eller fællesrummet får de besøg af en strygekvartet eller en blæserkvintet fra Danmarks Underholdningsorkester. Børnene introduceres for musikken og for instrumenterne.

Fag: Musik

Vi ønsker at ændre det faktum, at mange børn går igennem deres skolegang uden at få en ordentlig introduktion til klassisk musik. Derfor har vi skabt universet Opdag Musikken.

Christine SkouB&U udvikler

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et koncertforløb

Send en e-mail