Skip to main content

Glæd jer til

2. juni

SpilOp: Sommerkoncert i Roskilde med Isam B og Katinka

B&U – storstilet afslutningskoncert på projektet SpilOp i Roskilde Kommune. Fri entré.

Se mere

15. - 17. juni

Folkemødet

Find os på Folkemødet 2023. Vi præsenterer en række koncerter og deltager i aktuelle debatter.

Se mere

29. juni

Pop-up koncert på Roskilde Festival

Vi bringer den klassiske musik ind på Roskilde Festivals eksperimenterende Platform-scene

Se mere

2. juli

Sommerkoncert i Tivolis Koncertsal

Nyd musikken og en sommerdag i Tivoli. Vi spiller værker af Beethoven, Mozart og Mahler.

Køb billetter

14. - 22. august

Syng Højt Opera

Danmarks største fællessangsturné for de mindste. Syng højt med Popsi og Krelle.

Se mere

1. - 3. september

Haydn Festival

3 dage med koncerter og events i Konservatoriets Koncertsal

Se spilletider

30. nov - 17. dec

Juleshowet med Burhan G

Traditionen tro tager Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester på juleturné med et stort musikalsk show. Oplev hits som ’Tinka’, ‘Jeg i live’ og ‘Kalder mig hjem’.

Se spilletider

Partnerskaber

Musik er et fælles sprog, der taler til hjertet. Det er noget, vi er sammen om. Mulighederne for partnerskaber er derfor mange og kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Partnerskaber kan formes med udgangspunkt i vores eksisterende koncerter og events – eller udvikles med særligt fokus på ledelse, sundhed og trivsel samt børn og unge.

Erhvervslivet og kulturen bør berige hinanden

Fællestrækket for vores partnerskaber er den grundlæggende erkendelse af, at erhvervslivet og orkestret kan få stor værdi af hinanden. "Musikken rummer et noget nær uudtømmeligt socialt potentiale, som vi også vil udfolde i både vores partnerskaber og workshops" fortæller Andreas Vetö.

I sportens verden har man i mange år præsenteret erhvervslivet for tiltalende og innovative partnerskabsmuligheder, der går langt udover de traditionelle sponsorater. Men villigheden til at gå erhverslivet i møde er typisk mindre hos kunstnere og kulturaktører, og derfor halter kulturens verden efter. Dén tendens vil vi lave om på.

Vi tilbyder en bred vifte af attraktive muligheder, som rummer nytænkende musikoplevelser, der direkte involverer musikere, dirigenten og hele det inspirerende univers der omgiver Danmarks Underholdningsorkester. Hertil kommer stærke muligheder for networking og pleje af kunder og ansatte. Kontakt os og hør mere

Oplevelser med efterklang

Vi skaber mulighederne for spændende projekter – både i forbindelse med en af vores koncerter eller ude hos jeres virksomhed.

Hvad kan vi skabe sammen?

I tilbydes en central rolle og kan blive medafsender. Vi præsenterer klassiske mesterværker og turnerer med nogle af de største danske artister. Vi bryder traditionelle formater ved eksempelvis at akkompagnere forfattere, skuespillere og komikere.

Vi kan arrangere særlige VIP-events med bag kulissen-oplevelser for både jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Hvordan vil I bruge musikken?

Vi skaber gerne koncertformater, der er tilpasset netop jer. Vi kan give særlige koncerter der henvender sig til jeres kunder, medlemmer, aktionærer i udvalgte koncerthuse eller i jeres virksomhed. Det kan eksempelvis være en større familiekoncert, julekoncert eller et nært format med enkelte musikere i kantinen, auditoriet, forhallen eller lignende.

Play Video

Se video om orkestret

Hvad skaber et prisvindende sammenspil

Erhvervslivet kan hente rig inspiration i musikkens verden.

En inspirerende workshop

Vi tilbyder en workshop der eksemplificerer velkendte samarbejdsudfordringer i en organisation og gennem musikken viser, hvorfor de opstår og hvordan de kan løses. Med reference i musikken, dannes et fælles katalog af ord og begreber, som kan bruges til at styrke samarbejdet med en munter og fælles reference.

Kan du styre et orkester?

Smukt samspil og musik bruges ikke kun som metaforer. Ledere kan selv få dirigentstokken i hånden, og prøve kræfter med at lede symfoniske musikere.

Se video fra Folkemødet hvor Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, Lars Løkke Rasmussen og Jens Rohde fik dirigentstokken.

Play Video

Se video fra Folkemødet — 1 minut

Debatindlæg om ledelse

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange begreber fra musikkens verden vi bruger, når vi snakker om, hvordan det går på arbejdspladsen?

Musikken skal nå alle børnehjerter

Børn går lige ind i musikken uden frygt og fordomme. Det oplever vores musikere, når vi tager rundt på danske skoler med workshops, koncertforløb og inspiration til undervisningen.

Mennesker er født kreative

For os er det afgørende at prioritere formidling til børn og unge meget højt. Vi arbejder med at nedbryde de fordomme, nogle kan have om klassisk musik, og derfor har vi skabt et helt digitalt læringsunivers "Opdag Musikken", som skal gøre børn i hele landet bekendte med og trygge ved musikken.

Bliv partner for Opdag musikken

Som partner involveres I med respekt for gældende retningslinjer for markedsføring overfor børn og folkeskoler.

Fantasi, fordybelse og fællesskab

Vi gør musikken tilgængelig via koncertformater, der inddrager børnene aktivt. Vores koncertformater formidles både online og live gennem forskellige folkeskoleforløb.

Play Video

Se video — Eksempler på vores arbejde

Mød os på Folkemødet 2023

Vi er musikalsk partner ved folkemødet 2023. Vi giver koncerter og deltager i debatter. Toneangivende politikere får mulighed for at prøve kræfter med at dirigere orkestret. Programmet offentliggøres i begyndelsen af juni.