Skip to main content

Partnerskaber

Musik er et fælles sprog, der taler til hjertet. Det er noget, vi er sammen om. Mulighederne for partnerskaber er derfor mange og kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Partnerskaber kan formes med udgangspunkt i vores eksisterende koncerter og events – eller udvikles med særligt fokus på ledelse, sundhed og trivsel samt børn og unge.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, som rummer nytænkende musikoplevelser, der direkte involverer musikere, dirigenten og hele det inspirerende univers der omgiver vores orkester. Hertil kommer stærke muligheder for networking og pleje af kunder og ansatte. 

Erhvervslivet og kulturen bør berige hinanden

Fællestrækket for vores partnerskaber er den grundlæggende erkendelse af, at erhvervslivet og orkestret kan få stor værdi af hinanden. "Musikken rummer et noget nær uudtømmeligt socialt potentiale, som vi også vil udfolde i både vores partnerskaber og workshops" fortæller Andreas Vetö.

Nyt banebrydende samarbejde med Høje-Taastrup Kommune

Det er en mangeårig vision, der nu bliver til virkelighed, når vi indgår et partnerskab med Høje-Taastrup Kommune. Sammen vil vi skabe stærke og varige sociale forandringer!

Se mere her

Oplevelser med efterklang

Vi skaber mulighederne for spændende projekter – både i forbindelse med en af vores koncerter eller ude hos jeres virksomhed.

Hvad kan vi skabe sammen?

I tilbydes en central rolle og kan blive medafsender. Vi præsenterer klassiske mesterværker og turnerer med nogle af de største danske artister. Vi bryder traditionelle formater ved eksempelvis at akkompagnere forfattere, skuespillere og komikere.

Vi kan arrangere særlige VIP-events med bag kulissen-oplevelser for både jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Hvordan vil I bruge musikken?

Vi skaber gerne koncertformater, der er tilpasset netop jer. Vi kan give særlige koncerter der henvender sig til jeres kunder, medlemmer, aktionærer i udvalgte koncerthuse eller i jeres virksomhed. Det kan eksempelvis være en større familiekoncert, julekoncert eller et nært format med enkelte musikere i kantinen, auditoriet, forhallen eller lignende.

Play Video

Se video om orkestret

Hvad skaber et prisvindende sammenspil

Erhvervslivet kan hente rig inspiration i musikkens verden.

En inspirerende workshop

Vi tilbyder en workshop der eksemplificerer velkendte samarbejdsudfordringer i en organisation og gennem musikken viser, hvorfor de opstår og hvordan de kan løses. Med reference i musikken, dannes et fælles katalog af ord og begreber, som kan bruges til at styrke samarbejdet med en munter og fælles reference.

Kan du styre et orkester?

Smukt samspil og musik bruges ikke kun som metaforer. Ledere kan selv få dirigentstokken i hånden, og prøve kræfter med at lede symfoniske musikere.

Se video fra Folkemødet hvor Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, Lars Løkke Rasmussen og Jens Rohde fik dirigentstokken.

Play Video

Se video fra Folkemødet — 1 minut

Debatindlæg om ledelse

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange begreber fra musikkens verden vi bruger, når vi snakker om, hvordan det går på arbejdspladsen?

Musikken skal nå alle børnehjerter

Børn går lige ind i musikken uden frygt og fordomme. Det oplever vores musikere, når vi tager rundt på danske skoler med workshops, koncertforløb og inspiration til undervisningen.

Mennesker er født kreative

For os er det afgørende at prioritere formidling til børn og unge meget højt. Vi arbejder med at nedbryde de fordomme, nogle kan have om klassisk musik, og derfor har vi skabt et helt digitalt læringsunivers "Opdag Musikken", som skal gøre børn i hele landet bekendte med og trygge ved musikken.

Bliv partner for Opdag musikken

Som partner involveres I med respekt for gældende retningslinjer for markedsføring overfor børn og folkeskoler.

Fantasi, fordybelse og fællesskab

Vi gør musikken tilgængelig via koncertformater, der inddrager børnene aktivt. Vores koncertformater formidles både online og live gennem forskellige folkeskoleforløb.

Play Video

Se video — Eksempler på vores arbejde