Skip to main content

December

1.-18.

Rasmus Bjergs Juleshow

Vi bringer julehyggen rundt i hele landet

Køb billetter

6.-14.

Familie julekoncert

Korforløb i Viborg og Roskilde med afsluttende julekoncert for hele familie

29.

TV2 Charlie Nytårsshow

Kom med som publikum når vi optager et stort nytårsshow i Vejle Musikteater. Koncerten sendes efterfølgende på TV2 Charlie

Køb billetter

Januar

11.-15.

En aften med Andersen

Per Vers, Bisse, Katinka, Bodil Jørgensen og Rasmus Dissing fortolker Benny Andersen

Køb billetter

21.

Orfeo ed Euridice

Haydns mytiske opera i koncertversion dirigeret af Adam Fischer

Køb billetter

22.

Koncert i Esterhazy, Eisenstadt

Vi giver koncert på slottet i Esterhazy, hvor Haydn komponerede meget af sin musik. Koncerten dirigeres af Adam Fischer med solist Emöke Baráth. Vi spiller værker af både Haydn og Mozart.

24.

Orfeo i Theater an der Wien

Efter den danske opførelse af Orfeo, rejser vi til Wien for at gentage koncerten på det historiske operahus Theater an der Wien

Andreas Vetö

Mød Danmarks Underholdningsorkesters direktør

 

Kære publikum

Fællesnævneren for alt, hvad vi gør, er ønsket om at udbrede musikken, så flest mulige mennesker får glæde af den. Et ønske, der udspringer af den kærlighed til musikken, som alle personer i og omkring orkestret åbenlyst nærer. Ønsket udspringer dog også af den dybe tro på, at musik så langt fra blot er underholdning og underlægning, men derimod et helt enestående fænomen, som kan berige os på et væld af måder. Æstetisk, jovist – men også både socialt, sundheds- og dannelsesmæssigt.

Hvad du end dukker op til, og hvilke oplevelser, du end drømmer om at få med musikken, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Andreas Vetö

dirigent og direktør, Danmarks Underholdningsorkester

Til alle musikelskere

Vores kommende sæson rummer et væld af koncerter og andre aktiviteter, som blot venter på at overraske, inspirere og underholde. Du kan læse mere om koncerterne på denne hjemmeside, hvor vi også formidler hele det fantastiske univers, der omgiver Danmarks Underholdningsorkester.

Glæd dig ikke mindst til at læse om samarbejdet med vores chefdirigent Adam Fischer, der nu har varet hele 25 år. Vi fortæller også om vores bredtfavnende indsats overfor børn og unge, ligesom du kan få indblik i, hvordan orkestret byder erhvervslivet op til dans. Derudover kan du også se, hvordan vi hjælper med at fremme sundhed og trivsel i en vifte af danske kommuner.

Initiativer for børn og unge
Debatindlæg og kronikker

Til inspiration for erhvervslivet

Vil vil være dansk erhvervslivs foretrukne kulturelle partner. I sportens verden har man i mange år præsenteret erhvervslivet for tiltalende og innovative partnerskabsmuligheder, der går langt udover de traditionelle sponsorater. Men villigheden til at gå erhvervslivet i møde er typisk mindre hos kulturaktører. Dén tendens vil vi lave om på.

Erhvervslivet og kulturen bør berige hinanden. Fællestrækket for vores partnerskaber er den grundlæggende erkendelse af, at erhvervslivet og orkestret kan få stor værdi af hinanden.

Se mere om vores partnerskaber

Verdens bedste musikere giver ikke nødvendigvis verdens bedste sammenspil

Video: Transparent and Glasslike – Carpark North & Danmarks Underholdningsorkester – optaget live i Musikhuset Aarhus, marts 2022

Video: Se videointerview med Andreas Vetö i KulturHave

Lyt med...

Fotos og video

Debatindlæg og kronikker

Andreas Vetö markerer sig i den offentlige debat, og er en stærk fortaler for at formidle klassisk kunst og kultur til flere. I kronikker og debatindlæg har han blandt andet præsenteret idéen om at gøre kulturarv til et fag på skoleskemaet, ligesom han har advaret imod kunstens ekskluderende selvhøjtidelighed.

Filter

Det kulturelle potentiale er stort i Danmarks mindre byer

Lad os stoppe op og én gang for alle erkende, at der er uendeligt meget mere, der binder…

Kunsten tilbyder den korteste vej til aftabuisering af døden

Kunsten har som hele sin eksistensberettigelse netop evnen til at bearbejde følelser

I sporten er eliteudøverne folkelige – det kunne de også være i kunstens verden

Når Jonas Vingegaards Tour de France-sejr tager os alle med storm, skyldes det frem for alt én ting:…

Dirigenten bør være erhvervslederens inspiration

erhvervslivet kan hente rig inspiration i musikkens verden