Skip to main content

Glæd jer til

24. oktober

De magiske musikkapper

B&U koncertforløb i Viborg og København, hvor børnene skal hjælpe Tante Musika med at opklare mysteriet om den forsvundne melodi

Se mere

29. oktober

Dødens Toner

Allehelgenskoncert med forfatter Maren Uthaug.

Køb billetter

15. november

Kammertonen på besøg

B&U koncertforløb hvor vores musikere besøger skoler i Brøndby Kommune

Se mere

26. november

Fischer: Bartók & Mozart

Adam Fischer har længe drømt om at præsentere et af Bartóks hovedværker her i Danmark. Nu sker det endelig!

Køb billetter

30. nov - 17. dec

Juleshowet med Burhan G

Traditionen tro tager Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester på juleturné med et stort musikalsk show. Oplev hits som ’Tinka’, ‘Jeg i live’ og ‘Kalder mig hjem’.

Se spilletider

15. - 17. december

Julekoncert med Sankt Annæ Pigekor

Helligåndskirken

Andreas Vetö

Mød Danmarks Underholdningsorkesters direktør

 

Kære publikum

Fællesnævneren for alt, hvad vi gør, er ønsket om at udbrede musikken, så flest mulige mennesker får glæde af den. Et ønske, der udspringer af den kærlighed til musikken, som alle personer i og omkring orkestret åbenlyst nærer. Ønsket udspringer dog også af den dybe tro på, at musik så langt fra blot er underholdning og underlægning, men derimod et helt enestående fænomen, som kan berige os på et væld af måder. Æstetisk, jovist – men også både socialt, sundheds- og dannelsesmæssigt.

Hvad du end dukker op til, og hvilke oplevelser, du end drømmer om at få med musikken, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Andreas Vetö

dirigent og direktør, Danmarks Underholdningsorkester

Til alle musikelskere

Vores kommende sæson rummer et væld af koncerter og andre aktiviteter, som blot venter på at overraske, inspirere og underholde. Du kan læse mere om koncerterne på denne hjemmeside, hvor vi også formidler hele det fantastiske univers, der omgiver Danmarks Underholdningsorkester.

Glæd dig ikke mindst til at læse om samarbejdet med vores chefdirigent Adam Fischer, der nu har varet hele 25 år. Vi fortæller også om vores bredtfavnende indsats overfor børn og unge, ligesom du kan få indblik i, hvordan orkestret byder erhvervslivet op til dans. Derudover kan du også se, hvordan vi hjælper med at fremme sundhed og trivsel i en vifte af danske kommuner.

Initiativer for børn og unge
Debatindlæg og kronikker

Til inspiration for erhvervslivet

Vil vil være dansk erhvervslivs foretrukne kulturelle partner. I sportens verden har man i mange år præsenteret erhvervslivet for tiltalende og innovative partnerskabsmuligheder, der går langt udover de traditionelle sponsorater. Men villigheden til at gå erhvervslivet i møde er typisk mindre hos kulturaktører. Dén tendens vil vi lave om på.

Erhvervslivet og kulturen bør berige hinanden. Fællestrækket for vores partnerskaber er den grundlæggende erkendelse af, at erhvervslivet og orkestret kan få stor værdi af hinanden.

Se mere om vores partnerskaber

Verdens bedste musikere giver ikke nødvendigvis verdens bedste sammenspil

Video: Transparent and Glasslike – Carpark North & Danmarks Underholdningsorkester – optaget live i Musikhuset Aarhus, marts 2022

Video: Se videointerview med Andreas Vetö i KulturHave

Lyt med...

Fotos og video

Debatindlæg og kronikker

Andreas Vetö markerer sig i den offentlige debat, og er en stærk fortaler for at formidle klassisk kunst og kultur til flere. I kronikker og debatindlæg har han blandt andet præsenteret idéen om at gøre kulturarv til et fag på skoleskemaet, ligesom han har advaret imod kunstens ekskluderende selvhøjtidelighed.

Filter

Den konstruktive dialog

Der skal sættes et stort og vigtigt fokus på kunsten og kulturens samfundsmæssige værdi.

København skal være Børnekulturhovedstad

Der skal sættes et stort og vigtigt fokus på kunsten og kulturens samfundsmæssige værdi.

Sikket match: Finkultur og socialt udsatte boligområder

Hvad sker der når man placerer en kulturinstitution i et udsat boligområde?