Skip to main content

Børsen Gazelle

Danmarks Underholdningsorkester er kåret som Børsen Gazelle i 2022 og 2023. Det er usædvanligt, at en kulturinstitution modtager den fornemme titel, og den imponerende økonomiske vækst er sket sideløbende med orkestrets mangefacetterede aktiviteter. Læs mere

Orkestrets vision

Visionen er, at skabe musikalske oplevelser til hele landet – på tværs af både genrer og generationer. Danmarks Underholdningsorkester er landets første, større musikerejede orkester, og vi ønsker at rykke grænserne for, hvad et symfonisk orkester kan! Derfor udvikler vi konstant nye musikalske koncepter med interessante samarbejdspartnere.

Store populære koncerter med de bedste solister er en del af vores dna. Samtidig spiller vi klassiske koncerter på topniveau – både nationalt og internationalt – og er elsket for fortolkningerne af særligt det wienerklassiske repertoire med chefdirigent Adam Fischer i spidsen. Vi prioriterer formidling til børn og unge højt, og gør musikken tilgængelig via koncertformater der inddrager dem.

Bestyrelsen

Lars Barfoed

Formand

Lars Nørby Johansen

Bestyrelsesmedlem

Christian Have

Bestyrelsesmedlem

Charlotte Lundblad

Bestyrelsesmedlem

Hans Gammeltoft-Hansen

Næstformand

Mette Nørgaard Kier

Bestyrelsesmedlem

Christian Gangsted-Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

Tak til

Fonde

Det er de tre danske fonde Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond samt A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, der har sikret det økonomiske grundlag, der sikrer at orkestret kan videreføre det internationalt opsigtsvækkende samarbejde med en af verdens mest eftertragtede dirigenter, chefdirigent Adam Fischer. Vi takker desuden vores øvrige samarbejdspartnere, der løbende støtter orkestrets virke.