Skip to main content

For skoler

Vores digitale læringsunivers er skabt med det formål at introducere og vække børns nysgerrighed for klassisk musik. Gennem samarbejder med kommuner i hele landet besøger vi skoler og tilbyder særlige koncertforløb med tilhørende undervisningsmateriale.

Digitale musiktimer

Med sjove læringsvideoer og undervisningsmateriale kommer eleverne rundt om den klassiske musik på en helt ny måde. Prøv de gratis digitale forløb, brug vores anbefalede playlister - eller sammensæt selv dine forløb.

Se digitale musiktimer

Pocast

Hør Silja Okking spille basun og Sebastian Klein quizze om Carl Nielsen i podcasten Intermezzo. Serien består af seks episoder, der introducerer klassiske værker for børn.

Hør podcast

Koncertforløb

Vi samarbejder med kommuner over hele landet. De musikalske undervisningsforløb består af undervisningsvideoer, workshops på skolen eller i børnehaven og en afslutningskoncert med eleverne som aktive deltagere. Alle forløb indeholder en skabende opgave og indledes desuden med en online-introduktion for de medvirkende voksne.

Se vores koncertforløb

Lærervejledning

Vi sørger for lærervejledninger til både koncertforløb og undervisningsmateriale. Skriv gerne til os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til undervisningsmaterialet.

Send en e-mail
Christine Skou

B&U Udvikler
cs@underholdningsorkester.dk

Vi ønsker at ændre det faktum, at mange børn går igennem deres skolegang uden at få en ordentlig introduktion til klassisk musik. Derfor har vi skabt universet Opdag Musikken.

Orkestrets musikere og Christine Skou tager rundt på landets skoler med en bred vifte af forskellige workshops.

Kontakt os og hør mere

Modtag vores B&U nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret om vores særlige initiativer, webinarer og læringsforløb for børn og unge? Så skriv dig op til at modtage nyhedsbrevet, hvor vi et par gange om året sender opdateringer med nyt materiale.