Charlotte Lundblad er nyt medlem af Danmarks Underholdningsorkesters bestyrelse

05 | Nov | 2020

Charlotte Lundblad, global HR direktør i den amerikanske IT virksomhed DXC Technology, tiltræder som nyt medlem af Danmarks Underholdningsorkesters bestyrelse. Charlotte er formand for erhvervsakademi CPH business og i bestyrelsen for Danske Erhvervsakademier. Hun fik i 2018 prisen for den bedste uddannelsesbestyrelse i Danmark med CPH business og ser nu frem til at bidrage med sin erfaring og viden i bestyrelsen:

Jeg er imponeret over underholdningsorkesterets performance. I min optik er vi mange, der kan lære meget af orkestret såvel musikalsk som ledelsesmæssigt. Jeg ser frem til, sammen med den øvrige bestyrelse, at medvirke til understøtte den fortsatte positive udvikling orkestret de seneste år har været igennem siger Charlotte Lundblad.

Bestyrelsesformand, Lars Barfoed ser frem til det kommende samarbejde med Charlotte Lundblad:

“Jeg byder Charlotte Lundblad velkommen i bestyrelsen. Midt i den rivende udvikling Danmarks Underholdningsorkester er i, vil Charlotte med sin stærke baggrund i erhvervslivet og uddannelsesverdenen være et stærkt aktiv i bestyrelsen.” udtaler Lars Barfoed.

I bestyrelsen sidder desuden Hans Gammeltoft-Hansen, Lars Nørby Johansen, Mette Nørregaard Kier, Christian Have og Christian Gangsted-Rasmussen.

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester. Orkestret har 80 års historie som professionelt ensemble og kendetegnes ved entusiasme, musikalsk mod og kunstnerisk fandenivoldskhed. Foruden en skarpsleben profil inden for det klassiske repertoire, som det har opnået bred international anerkendelse igennem dets over 22-årige samarbejde med chefdirigent Ádám Fischer, har orkestret en stærk identitet i at være et orkester for og med alle – at være en brobygger mellem klassisk og populær musik, mellem generationer og mellem landsdele.

Yderligere oplysninger
Andreas Vetö, Direktør
Mail
av@underholdningsorkester.dk
Phone