Skip to main content
Danmarksturné

4. – 15. december 2024

Juleshowet vender tilbage i 2024 med endnu en Danmarksturné – og begejstringen er stor hos Burhan G: ”I 2019 fik jeg lov til at realisere en kæmpe drengedrøm, da Danmarks Underholdningsorkester inviterede mig ind som solist i Juleshowet. Men jeg havde aldrig turdet drømme om, at det skulle blive så stort, at vi nu kan annoncere en fjerde landsdækkende turné!”

Julen 2024

Juleshowet med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester vender tilbage i december 2024.

4. december

kl. 20

Royal Stage, Hillerød

6. december

kl. 20

Vejle Musikteater

7. december

kl. 20

Odeon, Odense

8. december

kl. 20

DR Koncerthuset, København

11. december

kl. 20

Musikhuset Esbjerg

12. december

kl. 20

Musikhuset Aarhus

13. december

kl. 16

Musikkens Hus, Aalborg

13. december

kl. 20

Musikkens Hus, Aalborg

14. december

kl. 20

Tinghallen, Viborg

15. december

kl. 16

MCH Kongrescenter, Herning

Tror du, vi kan
finde tilbage til magien?

Julekalendersangen Tinka fra 2017, som er Burhans helt egen nyklassiker, er naturligvis med på sætlisten. Det samme gælder flere af sangene fra hans platin-sælgende julealbum Et Barn Af Jul, der er identisk med lyden af jul i mange danske hjem. Foruden Burhans egne julesange kan man glæde sig til sælsomme fortolkninger af klassiske julehymner som Glade Jul, Der Er Noget i Luften og Nu Er Det Jul – den nu over 30 år gamle temasang fra Nissebanden i Grønland, som Burhan har et særligt nært forhold til:

”Da jeg var dreng, sad jeg klinet til skærmen, aften efter aften, og håbede på at Nissebanden klarede den. Nu, som voksen, forstår jeg, hvordan musikken og julens særlige stemning påvirkede mig dengang. Nu Er Det Jul er en af mange melodier, som jeg aldrig har kunne lægge fra mig. Den formår at bevæge sig fra det glade og uskyldige over i en eventyrlig melankoli. Den stemning genskaber vi til Juleshowet sammen med Danmarks Underholdningsorkester!”

Vil du have seneste nyt og særlige tilbud?

Vi har lavet et nyhedsbrev til dig som vil holdes opdateret. Du modtager seneste nyt om vores koncerter og får adgang til eksklusivt presale.