BLIV MEDLEM AF VENNEFORENINGEN

 
Malena Rønnow Hausmann, formand for Venneforeningen

“Da orkestret for nogle år siden stod over for at skulle lukke, var støtten enorm. Den var der med det samme, den kom fra alle hjørner af Danmark, og den fastslog virkelig, at Underholdningsorkestret er folkeeje.

Det er fristende at tro, at det  kører igen nu: Ny struktur, finanslovsbevilling, ny direktør, min sjæl, hvad vil du mer’? Men Venneforeningen er stadig virkelig vigtig: når orkestret ikke har et fast ‘hjem’, er Venneforeningen det sted hvor publikum kan samles, hvor vi kan kræse om orkestrets venner og sige tak for den støtte, der betyder så meget for orkestret. En talstærk Venneforening er et vigtigt og håndgribeligt bevis på den store opbakning til orkestret fra hele landet – den er et vigtigt anker i et stadig mere omskifteligt kulturlandskab. Derfor er der stadig brug for din støtte”

 

ET GIVENDE OG HYGGELIGT MØDESTED

Venneforeningen ser det som sin fornemste opgave at støtte Underholdningsorkestret hvor der er brug for det.
Som medlem af Venneforeningen kan du tage en ledsager med til aktiviteter i foreningen. Der er eksklusive introduktioner til koncerter og særlige Venneforeningsarrangementer.

 VIL DU VÆRE MED?
Tilmeld dig her

Et medlemsskab i Venneforeningen koster 500 kr. pr. kalenderår.
Bankkonto: 9570 |11686710 eller MobilePay: 42 61 96 09

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Åben prøve

Til denne koncert har vi igen fået mulighed for at invitere medlemmer af Venneforeningen til en åben prøve dagen før selve koncerten. Kom og oplev Adam Fischer og orkestret prøve på Schuberts 4. symfoni (“den tragiske”)

Dato og tid: 25. marts kl. 9.45
Sted: Bethesda, Rømersgade 17 tæt på Nørreport Station

TILMELDING TIL ÅBEN PRØVE

Koncertintroduktion

For medlemmer af Venneforeningen er der koncertintroduktion inden koncerten med Haydn, Mozart og Schubert den 26. marts. Valdemar Lønsted guider os igennem eftermiddagens program. Introduktionen er gratis for medlemmer med ledsager, der har billet til dagens koncert. Tilmelding er nødvendig, da introduktionerne er meget efterspurgte og der kun er plads til ca 80 personer.

billetlugen_spring_26.marts_spring

TILMELDING TIL KONCERTINTRODUKTION

TIDLIGERE ARRANGEMENTER I VENNEFORENINGEN

En musikalsk weekend i London

Danmarks Underholdningsorkester spillede i oktober 2016 koncert i London med Adam Fischer. Venneforeningen arrangerede en tur sammen med orkestret, og vi var med til koncert, åben prøve, opera og et festligt afterparty.

Læs mere

Mozarteffekt eller ej

Danmarks Underholdningsorkesters Strygekvartet spillede og hjerneforsker Peter Vuust underholdt om musikkens effekt på vores hjerne, en novemberaften i Metronomen Frederiksberg.

Læs mere

Åbne prøver og koncertintroduktioner

Som optakt til Adam Fischer koncerterne har Venneforeningen kunnet tilbyde koncertintroduktioner og, når det har været muligt, åbne prøver til medlemmerne. Billedet er fra en prøve i London oktober 2016.

Læs mere

VENNEFORENINGENS BESTYRELSE

Malena Rønnow (Formand), Gunnar Vosgerau (næstformand), Bibi Övermyr (kasserer), Sven Verner Olsen, Ole Hviid- Nielsen (ikke på billedet) samt Michala Mansa og Christine Enevold.

Ambassadører for venneforeningen er Hans Otto Bisgaard (ikke på billedet) og Frans Rasmussen.

HAR DU ØNSKER ELLER IDEER?

Skriv meget gerne til os, hvis du har ønsker eller ideer til arrangementer, som du kunne tænke dig. Vi bliver altid glade for at høre fra orkestrets venner.

Skriv til venneforening@underholdningsorkester.dk


Vedtægter Venneforeningen Danmarks Underholdningsorkester