BLIV MEDLEM AF VENNEFORENINGEN

 
“Da orkestret for nogle år siden stod over for at skulle lukke, var støtten enorm. Den var der med det samme, den kom fra alle hjørner af Danmark, og den fastslog virkelig, at Underholdningsorkestret er folkeeje.
Det er fristende at tro, at det  kører igen nu: Ny struktur, finanslovsbevilling, ny direktør, min sjæl, hvad vil du mer’? Men Venneforeningen er stadig virkelig vigtig: når orkestret ikke har et fast ‘hjem’, er Venneforeningen det sted hvor publikum kan samles, hvor vi kan kræse om orkestrets venner og sige tak for den støtte, der betyder så meget for orkestret. En talstærk Venneforening er et vigtigt og håndgribeligt bevis på den store opbakning til orkestret fra hele landet – den er et vigtigt anker i et stadig mere omskifteligt kulturlandskab. Derfor er der stadig brug for din støtte” – citat, Malena Rønnow Hausmann, formand Venneforeningen Danmarks Underholdningsorkester.

 

ET GIVENDE OG HYGGELIGT MØDESTED

Venneforeningen ser det som sin fornemste opgave at støtte Underholdningsorkestret hvor der er brug for det.
Som medlem af Venneforeningen kan du tage en ledsager med til aktiviteter i foreningen. Der er eksklusive introduktioner til koncerter og særlige Venneforeningsarrangementer.
 Vil du være med?
Tilmeld dig her
Et medlemsskab i Venneforeningen koster 500 kr. pr. kalenderår.
Bankkonto: 9570 |11686710 eller MobilePay: 42 61 96 09

KOMMENDE ARRANGEMENTER

 GENERALFORSAMLING

Mandag d.13. marts kl. 19 – 21
Københavns Musikskole – Staldgade 29
Kom til en hyggelig aften med musik, samvær med andre venner og mød orkestrets ny direktør.
Underholdningsorkestrets Blæsertrio åbner aftenen med musikindslag og spiller igen sidst på aftenen. Efter generalforsamlingen kommer Underholdningsorkestrets nyansatte direktør, Andreas Vetö, og fortæller om sine visoner for orkestret. Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål. Inden aftenen afsluttes, byder vi på et glas vin, øl eller vand.
Takket være Underholdningsorkestrets gode samarbejde med Københavns Musikskole har vi igen fået lov til at låne Musikskolens sal til generalforsamlingen. Københavns Musikskole ligger knap 10 minutters gang fra Hovedbanegården. Se kort over området.
Se dagsorden og tidsfrister her.
Søndag d. 5. marts – er sidste frist for tilmelding til generalforsamlingen.

TILMELD DIG HER

KONCERTINTRODUKTION

For medlemmer af Venneforeningen er der koncertintroduktion inden koncerten med Haydn, Mozart og Schubert den 26. marts. Valdemar Lønsted guider os igennem eftermiddagens program. Introduktionen er gratis for medlemmer med ledsager, der har billet til dagens koncert. Tilmelding er nødvendig, da introduktionerne er meget efterspurgte.
billetlugen_spring_26.marts_spring
TILMELD DIG HER

TIDLIGERE ARRANGEMENTER I VENNEFORENINGEN

london

VENNEFORENINGEN PÅ TUR TIL LONDON I OKTOBER 2016.

Danmarks Underholdningsorkester spillede i oktober 2016 koncert i London med Adam Fischer. Venneforeningen arrangerede en tur sammen med orkestret, og vi var med til koncert, åben prøve, opera og et festligt afterparty.
Læs mere
VENNEFORENINGENS BESTYRELSE

Malena Rønnow (Formand), Gunnar Vosgerau (næstformand), Bibi Övermyr (kasserer), Sven Verner Olsen, Ole Hviid- Nielsen (ikke på billedet) samt Michala Mansa og Christine Enevold.

Ambassadører for venneforeningen er Hans Otto Bisgaard (ikke på billedet) og Frans Rasmussen.

HAR DU ØNSKER ELLER IDEER?

Skriv meget gerne til os, hvis du har ønsker eller ideer til arrangementer, som du kunne tænke dig. Vi bliver altid glade for at høre fra orkestrets venner.

Skriv til venneforening@underholdningsorkester.dk