KOMMENDE KONCERTER

BEETHOVEN SYMFONI NR. 7

Efteråret står i Beethovens tegn for Danmarks Underholdningsorkester med koncerter og indspilning af to af komponistens mest populære symfonier, nemlig den 3. og 7. symfoni. Denne eftermiddag gælder det Beethovens 7. symfoni og inden pausen Vivaldis berømte dobbeltkoncert for 2 violiner og Monteverdis Il combattimento di Tancredi e Clorinda for orkester og sopran, tenor og baryton.

26. november 2017 16:00 -

Konservatoriets Koncertsal

NU TÆNDES TUSIND JULELYS - VI SYNGER OG SPILLER JULEN IND PÅ FISKETORVET

Det er nu næsten en tradition at Danmarks Underholdningsorkester synger og spiller julen ind på Fisketorvet. I år medvirker 300 små og store korsangere fra København og omegn til en stemningsfuld event hvor elskede og traditionsrige julemelodier vil strømme ud i centret.

2. december 2017 12:00 -

Shoppingcenteret Fisketorvet

Julekoncert 2017

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer sæsonens stemningsfulde julekoncert.
Med dirigenten Giordano Bellincampi i spidsen, spiller orkestret et skønt udvalg af vores mest elskede og traditionsrige julemusik. Sopranen Susanne Elmark er solist, og aftenen kædes sammen af skuespilleren Karen-Lise Mynster, der vil fortælle årets juleeventyr skrevet af Rosalinde Mynster.

11. december 2017 19:30 -

Klik for at se datoer og koncertsteder

MARTIN BRYGMANN TOUR 2018
Martin Brygmann med Band og Danmarks Underholdningsorkester.
11 koncerter i 11 byer i Danmark. Martin Brygmann har samlet en håndfuld af de bedste musikere fra Sverige, og sammen med Danmarks Underholdningsorkester har han indspillet sit første solo-album, BATES DELIGHT, med udgivelse i august 2017.
I 2018 kan de opleves live! Koncerten indeholder sange fra det nye album samt tidligere hits som Vent på mig, En kort en lang, Ud i det blå, Jeg er for kendt og mange flere.
Alt sammen bundet sammen med historier, humor og overraskelser.
22. februar 2018 20:00 -

Klik for alle spillesteder og datoer

FORÅR MED FISCHER 2018

Danmarks Underholdningsorkester og chefdirigent Adam Fischer fortsætter koncert- og indspilningsserien af Beethovens symfonier. I foråret 2018 er Beethovens 6. symfoni – den med tilnavnet Pastorale – på programmet, sammen med Mozarts berømte symfoni nr. 40 i g-mol og Bachs h-mol suite.

11. marts 2018 16:00 -

Koncerten spilles både i Viborg og København 11./12. marts.