Skip to main content

Glæd jer til

24. oktober

De magiske musikkapper

B&U koncertforløb i Viborg og København, hvor børnene skal hjælpe Tante Musika med at opklare mysteriet om den forsvundne melodi

Se mere

29. oktober

Dødens Toner

Allehelgenskoncert med forfatter Maren Uthaug.

Køb billetter

15. november

Kammertonen på besøg

B&U koncertforløb hvor vores musikere besøger skoler i Brøndby Kommune

Se mere

26. november

Fischer: Bartók & Mozart

Adam Fischer har længe drømt om at præsentere et af Bartóks hovedværker her i Danmark. Nu sker det endelig!

Køb billetter

30. nov - 17. dec

Juleshowet med Burhan G

Traditionen tro tager Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester på juleturné med et stort musikalsk show. Oplev hits som ’Tinka’, ‘Jeg i live’ og ‘Kalder mig hjem’.

Se spilletider

15. - 17. december

Julekoncert med Sankt Annæ Pigekor

Helligåndskirken

Danmarksturné med TV·2

Danmarksturné

22. februar – 24. marts 2023

Varighed

ca. 1 time og 40 minutter uden pause

Efter en udsolgt arenatour i forbindelse med TV-2s 40 års jubilæum, er ‘Danmarks Lykkeligste Band’ nu klar til at forene kræfterne med Danmarks Underholdningsorkester.

Sammen besøgte vi 13 byer i hele landet, hvor publikum fik en sjælden mulighed for at opleve tidsløse klassikere som ‘Bag duggede ruder’ og ’Alt hvad hun ville var at danse’ i en symfonisk version.

Anmeldelser af koncerten

"Aldrig har tv-2 været i bedre selskab. Først og fremmest: Hvor er Danmarks Underholdningsorkester dog en fantastisk opfindelse, sprængfyldt med helt forrygende musikere, der påtager sig den i virkeligheden højst besynderlige opgave at løfte sange, der ikke nødvendigvis behøver at blive løftet yderligere. Ikke desto mindre ender resultatet som regel med at blive (endnu) bedre."

Nordjyske

"Aftenen igennem fornemmede man en tydelig samhørighed mellem bandet og det entusiastiske publikum, der hellere end gerne spillede med og var meget gavmilde med tordnende applauser. Der esisterede en skøn og varm stemning - mesterligt iscenesat af Steffen brandt"

Randers Amtsavis
Se ekstramateriale fra koncerten

Rækken af populære koncerter fortsætter

Danmarks Underholdningsorkester har spillet med en lang række eminente danske musikere, blandt andre Carpark North, Mew, Mads Langer, Pernille Rosendahl, Dorthe Gerlach, Sarah Brightman, Fallulah, Oh Land, Aura, Lis Sørensen, Poul Krebs, Per Vers, Kathinka, TV·2, Burhan G og mange flere.

Manden der ønskede sig en havudsigt – og fik den

“I 1999 spillede vi i TV-2 en række koncerter med det daværende Danmarks Radios Underholdningsorkester. Turneen blev kaldt “Manden der ønskede sig en havudsigt “. Vi er siden igen og igen blevet spurgt om ikke det snart var på tide at genoptage samarbejdet og genopdage mulighederne med vores sange i en større opsætning med symfonisk orkester – det vi i bandet kalder “hele svineriet”. Endelig er chancen der: TV-2 sammen med Danmarks Underholdningsorkester, nu både med kendte og nye sange. Undertitlen kunne sagtens være: “Manden der ønskede sig en havudsigt – og fik den“, fortæller Steffen Brandt.

Forslag til dig...