Skip to main content

Glæd jer til

24. oktober

De magiske musikkapper

B&U koncertforløb i Viborg og København, hvor børnene skal hjælpe Tante Musika med at opklare mysteriet om den forsvundne melodi

Se mere

29. oktober

Dødens Toner

Allehelgenskoncert med forfatter Maren Uthaug.

Køb billetter

15. november

Kammertonen på besøg

B&U koncertforløb hvor vores musikere besøger skoler i Brøndby Kommune

Se mere

26. november

Fischer: Bartók & Mozart

Adam Fischer har længe drømt om at præsentere et af Bartóks hovedværker her i Danmark. Nu sker det endelig!

Køb billetter

30. nov - 17. dec

Juleshowet med Burhan G

Traditionen tro tager Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester på juleturné med et stort musikalsk show. Oplev hits som ’Tinka’, ‘Jeg i live’ og ‘Kalder mig hjem’.

Se spilletider

15. - 17. december

Julekoncert med Sankt Annæ Pigekor

Helligåndskirken

Straussgalla

Køb billetter
Fredag d. 16. februar 2024

Vejle Musikteater

Chefdirigent

Adam Fischer

Dirigeret af Adam Fischer

For et par år siden kunne man opleve Adam Fischer som sprællevende dirigent ved en nytårskoncert i KB-Hallen. Her præsenteredes et program med munter musik af bl.a. H. C. Lumbye og Johann Strauss. De, der oplevede koncerten, glemmer ikke Fischers optræden som fløjtende togkonduktør i Jernbanedampgaloppen!

Fischer var efter koncerten meget optaget af, hvordan hans langvarige samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester havde givet mulighed for at realisere de kendte Strauss-kompositioner på en ganske anden måde, end han havde lykkedes med i andre sammenhænge. Den særlige spillestil åbnede for nye og anderledes fortolkninger af de næsten alt for velkendte toner.

Her fostredes derfor ideen om at markere 2025, som er 200-året for Strauss’ fødsel, med en cd-udgivelse af nogle af hans mest elskede værker. ”Vi bør vise østrigerne, hvordan Strauss bør spilles!”, mente Fischer. Heldigvis var vores pladeselskab Naxos straks med på ideen, og derfor arbejder vi nu på en indspilning i foråret 2024. Forud for indspilningerne præsenterer vi programmet ved en koncert i Vejle Musikteater fredag d. 16. februar. Her skal vi høre Donau-valsen, Donner und Blitzen, Flagermus-ouverturen og mange andre af Strauss’ udødelige hits.

Kun én koncert

16. februar 2024

Kl 19.00

Vejle Musikteater

Har du brug for personlig service eller vejledning? Kontakt Vejle Musikteater på telefon 7943 2030 (mandag til torsdag kl. 14 – 16, fredag kl. 13 – 15).

Forslag til dig...