Skip to main content

December

1.-18.

Rasmus Bjergs Juleshow

Vi bringer julehyggen rundt i hele landet

Køb billetter

6.-14.

Familie julekoncert

Korforløb i Viborg og Roskilde med afsluttende julekoncert for hele familie

29.

TV2 Charlie Nytårsshow

Kom med som publikum når vi optager et stort nytårsshow i Vejle Musikteater. Koncerten sendes efterfølgende på TV2 Charlie

Køb billetter

Januar

11.-15.

En aften med Andersen

Per Vers, Bisse, Katinka, Bodil Jørgensen og Rasmus Dissing fortolker Benny Andersen

Køb billetter

21.

Orfeo ed Euridice

Haydns mytiske opera i koncertversion dirigeret af Adam Fischer

Køb billetter

22.

Koncert i Esterhazy, Eisenstadt

Vi giver koncert på slottet i Esterhazy, hvor Haydn komponerede meget af sin musik. Koncerten dirigeres af Adam Fischer med solist Emöke Baráth. Vi spiller værker af både Haydn og Mozart.

24.

Orfeo i Theater an der Wien

Efter den danske opførelse af Orfeo, rejser vi til Wien for at gentage koncerten på det historiske operahus Theater an der Wien

Ej, hvor

grineren

6. November kl.15 og kl. 20, Betty Nansen Teatret

Revykoncert med satiregruppen Platt-Form. I Danmark har vi virkelig god humor.. Især hvis man spørger danskerne selv. Faktisk så god, at vi har opfundet en hel genre til det – nemlig revyen!

Den danske revy kom til verden i 1849 – samme år som vi fik den første danske grundlov. Det er ikke så mærkeligt for med grundloven kom ytringsfriheden. Nu blev det tilladt at lave satire over magthaverne.

I koncerten ”Ej, hvor grineren” tager satiregruppen Platt-Form os med gennem nedslag i revyens og satirens historie – det bliver både sjovt og måske også stødende?

Oplev musikere fra Danmarks Underholdningsorkester og Platt-Form (Mille Lehfeldt, Laus Høybye & Jakob Fauerby).

Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Danmarks Underholdningsorkester, Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Museerne og Platt-Form, og er støttet af Frederiksbergfonden.

Køb billetter

Platt-Form

Skolekoncerter

26. okt. –
04. nov.

Betty Nansen Teatret

6 November

Kl 20.00

Betty Nansen Teatret

Særlige skoleforestillinger

Tip en lærer om dette enstående tilbud: Skoler og ungdomsuddannelser kan opleve særlige skoleforestillinger i perioden 26. oktober – 4. november. Inden eller efter koncerten kan skoler besøge STORM – museet for humor og satire på Frederiksberg Runddel, få meter fra teatret. DR og STORM har udarbejdet særligt undervisningsmateriale om dansk revy, der kan hentes på DRs læringsunivers.

Tilmelding for udskolingen
Tilmelding for ungdomsuddannelser

Forslag til dig...