Skip to main content

Glæd jer til

30. nov - 17. dec

Juleshowet med Burhan G

Traditionen tro tager Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester på juleturné med et stort musikalsk show. Oplev hits som ’Tinka’, ‘Jeg i live’ og ‘Kalder mig hjem’.

Se spilletider

12. december

Familie Julekoncert

Tinghallen i Viborg

Se mere

15. - 17. december

Julekoncert med Sankt Annæ Pigekor

Helligåndskirken

Ej, hvor

grineren

6. November kl.15 og kl. 20, Betty Nansen Teatret

Revykoncert med satiregruppen Platt-Form. I Danmark har vi virkelig god humor.. Især hvis man spørger danskerne selv. Faktisk så god, at vi har opfundet en hel genre til det – nemlig revyen!

Den danske revy kom til verden i 1849 – samme år som vi fik den første danske grundlov. Det er ikke så mærkeligt for med grundloven kom ytringsfriheden. Nu blev det tilladt at lave satire over magthaverne.

I koncerten ”Ej, hvor grineren” tager satiregruppen Platt-Form os med gennem nedslag i revyens og satirens historie – det bliver både sjovt og måske også stødende?

Oplev musikere fra Danmarks Underholdningsorkester og Platt-Form (Mille Lehfeldt, Laus Høybye & Jakob Fauerby).

Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Danmarks Underholdningsorkester, Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Museerne og Platt-Form, og er støttet af Frederiksbergfonden.

Køb billetter

Platt-Form

Skolekoncerter

26. okt. –
04. nov.

Betty Nansen Teatret

6 November

Kl 20.00

Betty Nansen Teatret

Særlige skoleforestillinger

Tip en lærer om dette enstående tilbud: Skoler og ungdomsuddannelser kan opleve særlige skoleforestillinger i perioden 26. oktober – 4. november. Inden eller efter koncerten kan skoler besøge STORM – museet for humor og satire på Frederiksberg Runddel, få meter fra teatret. DR og STORM har udarbejdet særligt undervisningsmateriale om dansk revy, der kan hentes på DRs læringsunivers.

Tilmelding for udskolingen
Tilmelding for ungdomsuddannelser

Forslag til dig...