fbpx

Musikforløb om klassisk musik – med afslutningskoncert

Vores koncertforløb er længerevarende, musikalske undervisningsforløb, der består af sjove og lærerige undervisningsvideoer, en workshop på skolen eller i børnehaven og en fantastisk afslutningskoncert med eleverne som aktive deltagere.

Disse forløb er ikke en del af det gratis digitale materiale, da det inkluderer workshops og koncerter med børnene. Vi samarbejder med kommuner over hele landet for at kunne tilbyde disse forløb i skolerne.

Herunder præsenteres de primære forløbstyper:

Mozart-i-midten

Mozart i Midten

Målgruppe: 4.-6. klasse / 7.-8. musikvalgfag
Fag: Musik og dansk

Et spændende og visuelt musikforløb for mellemtrinnet om vidunderbarnet Mozart – med eleverne som aktive deltagere. De skriver egne raptekster, danser menuet og lærer solfège.

Musik-stafetten

Musik-Stafetten

Målgruppe: 0.-3. klasse
Fag: Musik

Musik-Stafetten er et medrivende forløb for indskolingen, hvor børnene lærer om instrumenter, komponister, melodi og rytme og møder orkestret til afslutningskoncerten, hvor børnene selv spiller med i et værk komponeret til lejligheden.

Kammertonen_Kocertfoløb1200x800

Kammertonen på besøg

Målgruppe: 0.-8. klasse
Fag: Musik

KAMMERTONEN PÅ BESØG er et kammermusikalsk koncertformat, hvor skoleeleverne kommer helt tæt på musikerne og musikken. De får besøg på skolen af en strygekvartet eller en blæserkvintet fra Danmarks Underholdningsorkester og besøget varer 1 lektion.

OperationS_Hjemmeside1080x1080_red

Operation Symfoni

Målgruppe: 0.-3. klasse
Fag: Musik og bevægelse

Operation Symfoni er et lærerigt og kreativt musik-undervisningsforløb for 0.-3.klasse om de tre store wienerklassiske komponister: Haydn, Mozart og Beethoven – og deres fantastiske symfonier!

Magiske MusikkaPPER

De Magiske Musikkapper

Målgruppe: 3 til 6 år
Fag: Musik, sang og bevægelse

I De Magiske Musikkapper oplever børnene den klassiske musik på nærmeste hold både i børnehaven og til koncert. Til koncerten deltager børnene med deres medbragte bamser aktivt i et eventyr sammen med en blæserkvintet fra Danmarks Underholdningsorkester.

Billede_familiejulekoncert

Familie-Julekoncert

Målgruppe: 3.-5. klasse
Fag: Musik, dans og performance

Familie-Julekoncerten er et koncertforløb, hvor skolebørn i 3.-5. klasse får mulighed for at medvirke i et fantastisk musikalsk korforløb med afsluttende julekoncert for hele familien.