fbpx

Velkommen til Opdag Musikken!

Her kan du finde alle Danmarks Underholdningsorkesters videoer og podcasts om musik for børn. Du kan surfe rundt og bare se videoerne for sjov, eller du kan bruge videoerne og de tilhørende opgaver i din undervisning, hvis du er musiklærer. Du kan også finde information om de koncertforløb, vi tilbyder i forbindelse med kommunale samarbejder.

God fornøjelse!

Nyheder

Mød orkestret

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester. Orkestret prioriterer formidling til børn og unge højt, og gør musikken tilgængelig via koncertformater, der inddrager børnene aktivt. Orkestret bidrager desuden med gratis digital læring om klassisk musik til musiktimerne i folkeskolen.

Her kan du møde orkestret – og klikke dig rundt i de forskellige instrumentfamilier.

NewsGraphic04

Musikoteket

Hør Silja Okking spille basun og Sebastian Klein quizze om Carl Nielsen i podcasten Intermezzo, der introducerer klassiske værker for børn. 

I Musikoteket finder du også reportager fra orkestrets koncerter og andre blandede musikbolcher.

Digitale musiktimer

Med sjove læringsvideoer og undervisningsmateriale kommer eleverne rundt om den klassiske musik på en helt ny måde. Prøv de gratis digitale forløb, brug vores anbefalede playlister  – eller sammensæt selv dine forløb:

Symfonia (4.-6. klasse + 7.- 8. klasses valgfagshold).
Klassiske Mesterværker (0.-8. klasse)
Instrumenterne (0.-8.klasse)
Tante Musikas Musiktime (0.-3. klasse). 

NewsGraphic03
Koncertforlob

Koncertforløb

Danmarks Underholdningsorkester tilbyder koncertforløb om klassisk musik til kommuner, skoler og dagsinstitutioner. Forløbene består af videoer og undervisningsmateriale, workshops på skolen eller i børnehaven og en afsluttende koncert, hvor eleverne er aktivt deltagende.

Galleri

Her kan du se billeder fra orkestrets koncertforløb, pædagogiske projekter og andre begivenheder for børn og unge

Modtag nyheder

Vil du have besked når vi tilføjer nye podcasts, videoer, digitale musiktimer, læringsforløb eller andet? Så skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev, hvor vi et par gange om året sender opdateringer om hvad der sker for Børn & Unge.

E-mailadresse