fbpx

Vi leverer musikken på Folkemødet 2022

29 | Apr | 2022

Danmarks Underholdningsorkester er musikalsk partner ved Folkemødet 2022 og vil sørge for musikken på åbningsdagen ved årets store begivenhed på Bornholm. Vi åbner Folkemødet og bidrager også med en inspirerende session om ledelse sammen med nogle af landets førende politikere.

Ingen fest uden musik. Derfor passer det perfekt, at Danmarks Underholdningsorkester bliver partner på Folkemødet 2022.

Det betyder, at Danmarks Underholdningsorkester indtager hovedscenen med musikalske indslag torsdag den 16. juni. Her kan publikum blandt andet glæde sig til at synge med på sange fra Højskolesangbogen i selskab med Caroline Henderson, Dorthe Gerlach og Bjørn Fjæstad.

– Vi er vildt stolte over at kunne præsentere Danmarks Underholdningsorkester på årets Folkemøde. Tusindvis af folkemødegæster vil på åbningsdagen få musikalske oplevelser helt ud over det sædvanlige, når Danmarks Underholdningsorkester med hele 21 klassiske musikere og fantastiske solister indtager Folkemødets hovedscene, udtaler Camilla Laudrup, direktør for Folkemødet.

Og Andreas Vetö, direktør og dirigent for Danmarks Underholdningsorkester, tilføjer:
– Vi glæder os til at åbne Folkemødet, og vi glæder os helt vildt til at vise danskerne, hvad et symfonisk orkester kan, og hvordan vi arbejder med at bringe musikken så langt ud over scenekanten som overhovedet muligt.

Udover at stå for musikken ved den officielle åbning af Folkemødet, kommer Danmarks Underholdningsorkester også til at bidrage til åbningsdagens indhold på hovedscenen med sessionen ”Dirigentstokken”, som skal give indblik i dirigentens rolle og dennes ledelse af et orkester. Noget som alle, der interesserer sig for ledelse og politik, vil finde ekstrem interessant.

– Danmarks Underholdningsorkester vil på folkelig og musikalsk vis sætte fokus på den levende musiks betydning for mennesker og på dirigentens rolle og ledelse af et ’high performance team’, der kan spejles direkte til ledelse og samarbejde i både det politiske liv og erhvervslivet. Tonen for hele eventet vil være let, positiv, involverende og folkelig, siger Andreas Vetö,

Tak til: