Skip to main content

Andreas Vetö

Mød Danmarks Underholdningsorkesters direktør

 

Kære publikum

Fællesnævneren for alt, hvad vi gør, er ønsket om at udbrede musikken, så flest mulige mennesker får glæde af den. Et ønske, der udspringer af den kærlighed til musikken, som alle personer i og omkring orkestret åbenlyst nærer. Ønsket udspringer dog også af den dybe tro på, at musik så langt fra blot er underholdning og underlægning, men derimod et helt enestående fænomen, som kan berige os på et væld af måder. Æstetisk, jovist – men også både socialt, sundheds- og dannelsesmæssigt.

Hvad du end dukker op til, og hvilke oplevelser, du end drømmer om at få med musikken, så glæder vi os til at byde dig velkommen.

Andreas Vetö

dirigent og direktør, Danmarks Underholdningsorkester

Til alle musikelskere

Vores kommende sæson rummer et væld af koncerter og andre aktiviteter, som blot venter på at overraske, inspirere og underholde. Du kan læse mere om koncerterne på denne hjemmeside, hvor vi også formidler hele det fantastiske univers, der omgiver Danmarks Underholdningsorkester.

Initiativer for børn og unge
Debatindlæg og kronikker

Til inspiration for erhvervslivet

Vil vil være dansk erhvervslivs foretrukne kulturelle partner. I sportens verden har man i mange år præsenteret erhvervslivet for tiltalende og innovative partnerskabsmuligheder, der går langt udover de traditionelle sponsorater. Men villigheden til at gå erhvervslivet i møde er typisk mindre hos kulturaktører. Dén tendens vil vi lave om på.

Erhvervslivet og kulturen bør berige hinanden. Fællestrækket for vores partnerskaber er den grundlæggende erkendelse af, at erhvervslivet og orkestret kan få stor værdi af hinanden.

Se mere om vores partnerskaber

Video: Transparent and Glasslike – Carpark North & Danmarks Underholdningsorkester – optaget live i Musikhuset Aarhus, marts 2022

Video: Se videointerview med Andreas Vetö i KulturHave

Lyt med...

Fotos og video

Debatindlæg og kronikker

Andreas Vetö markerer sig i den offentlige debat, og er en stærk fortaler for at formidle klassisk kunst og kultur til flere. I kronikker og debatindlæg har han blandt andet præsenteret idéen om at gøre kulturarv til et fag på skoleskemaet, ligesom han har advaret imod kunstens ekskluderende selvhøjtidelighed.

Filter

De kreative fag kan spille en central rolle i arbejdet med at løse trivselskrisen

Et målrettet fokus på de kreative fag kan hjælpe danske børn og unge til at få det markant…

Den konstruktive dialog

Der skal sættes et stort og vigtigt fokus på kunsten og kulturens samfundsmæssige værdi.

København skal være Børnekulturhovedstad

Der skal sættes et stort og vigtigt fokus på kunsten og kulturens samfundsmæssige værdi.