JESUS CHRIST SUPERSTAR I ROYAL ARENA

29 | Apr | 2021

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer rockoperaen JESUS CHRIST SUPERSTAR, skrevet af Tim Rice med musik af Andrew Lloyd Webber, i en storslået koncertudgave i Royal Arena den 10. september kl. 20. Koncerten fremføres af et stjernespækket cast med blandt andre den internationale musicalstjerne Ricardo Afonso og prominente navne som Fallulah og Martin Brygmann. Billetsalget er netop gået i gang.

Det bliver årets største musicalkoncert, når de mere end 60 medvirkende indtager Royal Arena i et spektakulært lysdesign af Sune Verdier med koreografi af René Vinther Pedersen. Om den ambitiøse arenaopsætning fortæller Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester:

”Vores kommende produktion af Jesus Christ Superstar i Royal Arena bliver en enestående oplevelse, hvor stærke vokalpræstationer, den symfoniske orkestrering og et medrivende lysdesign går op i en højere enhed. Sceneopstillingen gør, at publikum kommer endnu tættere på solisterne end normalt, hvilket forstærker oplevelsen og nærværet. Jeg tør godt love, at publikum vil få én på opleveren, når vi indtager Royal Arena med Webber og Rice’ udødelige musik.”

Læs mere om koncerten her