Danmarks Underholdningsorkester spiller op til jul i Rødovre Centrum

01 | Dec | 2021

Julen bliver ekstra musikalsk i Rødovre Centrum i år, når Danmarks Underholdningsorkester indtager centret med sine instrumenter i december for at byde centrets gæster velkommen til en magisk jul.

Hver weekend i december kan besøgende i Rødovre Centrum få en ekstra gave til ørerne, når orkestret to gange om dagen fortryller Festpladsen i centret med klassiske toner.

“Mange bliver ofte skræmt væk, når vi taler om klassisk musik. Vi ønsker at give vores kunder en oplevelse af at klassisk musik ikke er ”farligt”, at vi i forvejen kender en hel del klassisk musik fra filmens verden. Rødovre Centrum ønsker at give en oplevelse af klassisk musik – og det gør vi i samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester,” fortæller Marketingchef i Rødovre Centrum, Charlotte Andersen, om koncertprojektet.

Foruden at forsøde juleshoppingen med smuk klassisk musik, kan man også opleve orkestret i Rødovre Centrums julekampagne, som i øjeblikket kører på TV og de sociale medier. Musikerne har ligeledes givet den gas som modeller i centrets to julekataloger.

Hos Danmarks Underholdningsorkester er man også begejstret for kunne udvide kendskabet til klassisk musik – og samtidig sprede lidt ekstra julestemning:

“Vi har en stærk ambition om, at flere får glæde af mødet med den klassiske musik. Derfor vil vi rigtig gerne bringe den i øjenhøjde – og samarbejdet med Rødovre Centrum er en fantastisk mulighed herfor. Her får vi sat vores musikere og orkester i et nyt lys samtidig med, at vi bringer musikken ud i centret, hvor man måske ikke havde forventet at møde den,” siger Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester. 

Koncerterne er et nyt samarbejde mellem Danmarks Underholdningsorkester og Rødovre Centrum. Det udspringer af en god idé hos Semper Ardens / ved Mads Holten Bonke, som foreslog centret og orkestret at gå sammen for at skabe julestemning på en ny måde.

Frem til jul spiller Danmarks Underholdningsorkester på Festpladsen alle lørdage i december kl. 14 og 15 samt alle søndage kl. 15 og 16.

Læs mere om koncerterne her.