COVID-19: Opdatering

25 | Sep | 2020

Danmarks Underholdningsorkester efterlever myndighedernes Covid-19-restriktioner og afvikler kommende koncerter og events i overenstemmelse hermed.

Jesus Christ Superstar-tourné – nye Covid-19-tiltag

Senest har Danmarks Underholdningsorkester, for at imødekomme regeringens forsamlingsforbud på 500 mennesker, oprettet ekstrakoncerter på Jesus Christ Superstar-tournéen i Københavnsområdet og flyttet flere vilkårligt udvalgte gæster hertil. Derudover placeres gæster i salen på det Kongelige Teater med et frit sæde imellem hinanden, for på den måde at overholde regeringens afstandskrav, så vi kan gennemføre Jesus Christ Superstar-tournéen på den sikrest mulige måde.

Alle der er blevet berørte af Danmarks Underholdningsorkesters tiltag i forbindelse med afholdelse af Jesus Christ Superstar-koncerter i København er blevet informeret herom via billetudbyder Ticketmaster. Skulle man have overset mails fra Ticketmaster, så bedes man tjekke spamfilteret i sin indbakke. Vi beklager den eventuelle forvirring, der måtte være opstået i den forbindelse, men vi forsikrer jeg om, at vi gør vores bedste for at løse en svær situation på bedst mulig vis.

Koncerter efter d. 31. oktober

Vi følger udviklingen nøje, men kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvordan vores koncerter efter den 31. oktober vil blive afviklet. Vi informerer om dette på vores hjemmeside og sociale medier, så snart vi har en afklaring på området. Vi beklager meget, at vi ikke kan sige mere på nuværende tidspunkt, men garanterer, at vores arrangementer vil blive afviklet i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

De der har købt billetter til koncerter vil blive informeret direkte af den pågældende billetudbyder i tilfælde af ændringer af et arrangement.
Skulle der ske en aflysning eller udskydelse, vil billetterne selvfølgelig kunne blive refunderet i begge tilfælde.

Vi glæder os til musikalske oplevelser sammen med jer og håber på den bedst mulige gennemførelse af alle kommende koncerter.

Spørgsmål angående Covid-19-restriktioner i forbindelse med afvikling af Danmarks Underholdningsorkesters koncerter bedes henvendt til kontakt@underholdningsorkester.dk.

Pas godt på jer selv og hinanden – vi glæder os til at spille for jer derude!