covid-19 retningslinjer

07 | Apr | 2021

Danmarks Underholdningsorkester følger regeringens udmeldinger vedrørende Covid-19 og kulturlivet. Som følge af de nuværende restriktioner er alle koncerter aflyst indtil d. 6. maj 2021.

Har du billet til en af vores aflyste koncerter modtager du en e-mail fra Ticketmaster med tilbud om at få billetten refunderet eller at flytte den til en senere dato hvis koncerten bliver afholdt. Aflyses koncerterne yderligere, modtages der en fuld refundering inkl. gebyr.

Publikumskapacitet

Vi følger de foreløbige anbefalinger fra kulturminister Joy Mogensen om, at koncerter efter 6. maj planlægges ifølge de samme restriktioner, der gjaldt indtil nedlukningen i december. Det betyder, at koncerter kan gennemføres med op til 500 i salen. Vi afventer yderligere udmeldinger og tilpasser os løbende efter de nyeste restriktioner. Vær opmærksom på, at du kan opleve at få tilsendt nye billetter med ny plads inden for samme billetkategori, hvis retningslinjerne gør, at publikum skal sidde med en bestemt afstand.

Coronapas

For at deltage ved koncerter efter d. 6. maj, er det et krav at fremvise enten et vaccinationspas eller en negativ test, som ikke er ældre end 72-timer. Kan dette ikke fremvises eller er dokumentationen ikke gyldig, kan vi desværre ikke lukke dig ind i koncertsalen.