fbpx

Kærlighed til Tangoen – Piazzolla 100 år


  • Turné: 2. Nov - 7. Nov

Kærlighed til Tangoen byder på en aften, der pirrer alle sanserne med Astor Piazzollas musik, der er indbegrebet af passion. Få komponistens livsværk ind under huden, når Danmarks Underholdningsorkester sammen med den uimodståelige argentiske sangerinde Julia Zenko, den sprudlende venezuelanske soloviolinist Alexis Cardenas og den fremragende norske bandoneonist Per Arne Glorvigen fortolker hans smukkeste og mest medrivende tangoer. 

Publikum vil både kunne lade sig rive med af kendte værker som f.eks. Libertango, Oblivion og “Yo soy Maria” fra Maria de Buenos Aires, og opleve nogle måske lidt mindre kendte men mindst lige så skønne stykker som Los Pájaros Perdidos og Duo de Amor.

Oplevelsen krydres af 4 dansere som tager publikum direkte med ind i den argentinske gadestemning, og musik, dans og scenografi går op i en højere enhed i denne hyldest til Astor Piazzolla.

Kom med på en forunderlig rejse i passionens og musikkens tegn, når vi i storslået stil fejrer tangoens legendariske mester.

Medvirkende:

Danmarks Underholdningsorkester
Soloviolinist og dirigent: Alexis Cardenas
Bandoneonist: Per Arne Glorvigen
Pianist & arrangør: Fernando Marzan
Sanger: Julia Zenko
Dansere: Corina de la Rosa, Alejandro Andrian, Marcela Troncoso og Kristian Andersen
Iscenesætter og tangokonsulent: Victor Hugo Diaz
Lysdesigner: Sune Verdier