fbpx

Ej, hvor grineren


  • Dato: 6. Nov
  • Tid: kl. 20.00
  • Sted: Betty Nansen Teatret

Revykoncert med satiregruppen Platt-Form

I Danmark har vi virkelig god humor.. Især hvis man spørger danskerne selv. Faktisk så god, at vi har opfundet en hel genre til det – nemlig revyen!

Den danske revy kom til verden i 1849 – samme år som vi fik den første danske grundlov. Det er ikke så mærkeligt for med grundloven kom ytringsfriheden. Nu blev det tilladt at lave satire over magthaverne.

I koncerten ”Ej, hvor grineren” tager satiregruppen Platt-Form os med gennem nedslag i revyens og satirens historie – det bliver både sjovt og måske også stødende?

Oplev musikere fra Danmarks Underholdningsorkester og Platt-Form (Mille Lehfeldt, Laus Høybye & Jakob Fauerby).

Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Danmarks Underholdningsorkester, Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Museerne og Platt-Form, og er støttet af Frederiksbergfonden.

Særlige skoleforestillinger

Tip en lærer om dette enstående tilbud: Skoler og ungdomsuddannelser kan opleve særlige skoleforestillinger i perioden 26. oktober – 4. november. Inden eller efter koncerten kan skoler besøge STORM – museet for humor og satire på Frederiksberg Runddel, få meter fra teatret. DR og STORM har udarbejdet særligt undervisningsmateriale om dansk revy, der kan hentes på DRs læringsunivers.