Ádám Fischer & Danmarks Underholdningsorkester


  • Dato: 7. Mar
  • Tid: kl. 16.00
  • Sted: Online

Ádám Fischer & Danmarks Underholdningsorkester præsenterer Brahms’ 1. symfoni i c-mol på Virtual Circle.

Søndag den 28. februar skulle startskuddet have budt på Ádám Fischer og Danmarks Underholdningsorkesters koncertrække ’Stjernemøder’, hvor den svenske stjerneklarinettist Martin Fröst skulle spille Mozarts klarinetkoncert, og orkestret skulle tage hul på næste nye indspilningsprojekt af Brahms’ symfonier med opførelsen af Brahms’ 2. symfoni.

Koncerten, der i første omgang måtte aflyses på grund af de forlængede corona-restriktioner, har i stedet givet Danmarks Underholdningsorkester muligheden for at afprøve en ny måde at få musikken ud til publikum i form af en digital transmission fra DR Koncerthuset.

Søndag den 7. marts kl. 16:00 opfører Danmarks Underholdningsorkester og chefdirigent Ádám Fischer Johannes Brahms’ 1. symfoni direkte fra DR Koncerthuset. Koncerten livestreames på platformen Virtual Circle, hvor du kan købe adgang for 12 euro.

Tag med os på en digital rejse ind i opførelsen af Brahms’ 1. Symfoni, der samtidig er indledningen på orkesterets næste store projekt der består i både opførsel og indspilning af alle fire af Johannes Brahms’ symfonier.