Skip to main content

Glæd jer til

24. oktober

De magiske musikkapper

B&U koncertforløb i Viborg og København, hvor børnene skal hjælpe Tante Musika med at opklare mysteriet om den forsvundne melodi

Se mere

29. oktober

Dødens Toner

Allehelgenskoncert med forfatter Maren Uthaug.

Køb billetter

15. november

Kammertonen på besøg

B&U koncertforløb hvor vores musikere besøger skoler i Brøndby Kommune

Se mere

26. november

Fischer: Bartók & Mozart

Adam Fischer har længe drømt om at præsentere et af Bartóks hovedværker her i Danmark. Nu sker det endelig!

Køb billetter

30. nov - 17. dec

Juleshowet med Burhan G

Traditionen tro tager Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester på juleturné med et stort musikalsk show. Oplev hits som ’Tinka’, ‘Jeg i live’ og ‘Kalder mig hjem’.

Se spilletider

15. - 17. december

Julekoncert med Sankt Annæ Pigekor

Helligåndskirken

Fischer: Bartók og Mozart

Køb billetter
Søndag 26. november kl. 16

Konservatoriets Koncertsal
Frederiksberg

Chefdirigent

Adam Fischer

Program

Bartók:
Musik for strengeinstrumenter, slagtøj og celeste

Mozart:
Ouverturen til Lucio Silla
Symfoni nr. 36 “Linzer symfonien”

Aldrig – og altid…

Vores chefdirigent Adam Fischer er født og opvokset i Ungarn. Han har derfor et indgående kendskab til den ungarske musiktradition. Særligt Béla Bartóks musik har været med til at forme ham, og han har længe drømt om at præsentere et af Bartóks hovedværker for sit danske publikum. Det har der hidtil aldrig været lejlighed til; men NU sker det! Ved koncerten søndag 26. november spiller vi “Musik for strengeinstrumenter, slagtøj og celeste”. Et stærkt og ekspressivt orkesterværk, der blev til i årene før Anden Verdenskrig. Strygerne er opdelt i to grupper, der er i konstant og energisk dialog med hinanden – og med både klaver, celeste og slagtøj.

Efter pausen vender vi tilbage til den komponist, der altid har stået Fischer nær, og som vi i den grad har lært at glædes over hans forfriskende blik på: Mozart. Vi skal høre ouverturen til Mozarts opera, Lucio Silla, og desuden spilles hans symfoni nr. 36 med tilnavnet “Linzer Symfonien”. Begge de to værker står igen på programmet til januar, når Danmarks Underholdningsorkester og Adam Fischer er inviteret til at spille ved den prestigiøse Mozartwoche i Salzburg.  

Kun én koncert

26. november

Kl 16

Konservatoriets Koncertsal, Frederiksberg

Har du brug for personlig service eller vejledning? Kontakt Ticketmaster på telefon 3848 1630 (mandag til fredag kl. 10 til 16).

"De mange år har skabt fundamentet for en gensidig musikforståelse og en helt særlig spillestil, som er blevet bemærket langt ud over Danmarks grænser"

ADAM FISCHER
Chefdirigent, Danmarks Underholdningsorkester

Se mere om Adam Fischer

Forslag til dig...