KOMMENDE ARRANGEMENTER

MILLENIUM – EN FILMKONCERT 
Drama, krimi og action på stort lærred til åbningskoncerten på SPOT Festival den 4. maj kl.19.30 i Musikhuset Aarhus. Som medlem af Venneforeningen kan du købe billetter (max 2 pr person) til en særpris af 50 kr. pr. billet.
Læs mere om koncerten her

Køb billet til medlemspris

TALENTER I SPIL
To orkestre og flere generationer arbejder sammen om musik fra Mozart og Grieg til Godfather. Et nyt pædagogisk samarbejdsprojekt med DUO og det prisvindende Ungdomssymfoniorkester PRESTO støttet af Sparekassen Sjælland Fonden.
Afslutningskoncert i Ringsted Kongrescenter den 10. maj kl.19.30.

Der er fri entré men du bedes venligst reservere plads! 

Reserver plads

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

En musikalsk weekend i London

Danmarks Underholdningsorkester spillede i oktober 2016 koncert i London med Adam Fischer. Venneforeningen arrangerede en tur sammen med orkestret, og vi var med til koncert, åben prøve, opera og et festligt afterparty.

Læs mere

Mozarteffekt eller ej

Danmarks Underholdningsorkesters Strygekvartet spillede og hjerneforsker Peter Vuust underholdt om musikkens effekt på vores hjerne, en novemberaften i Metronomen Frederiksberg.

Læs mere

Åbne prøver og koncertintroduktioner

Som optakt til Adam Fischer koncerterne har Venneforeningen kunnet tilbyde koncertintroduktioner og, når det har været muligt, åbne prøver til medlemmerne. Billedet er fra en prøve i London oktober 2016.

Læs mere