KOMMENDE ARRANGEMENTER

 

Venneforeningen drager til Østrig og Haydn Festivalen i september

Venneforeningen arrangerer en tur til Østrig i forbindelse med at Danmarks Underholdningsorkester skal spille to koncerter ved Haydn Festival. Koncerterne finder sted i Burgenland ca 1 times køretur fra Wien hhv. d. 1. september i Frauenkirchen samt d. 3. september – festivalens afslutningskoncert – i Franz Liszt Konzertsaal i Raiding. Turen blev annonceret til Venneforeningens medlemmer pr mail i maj og efterspørgslen viste sig at være så stor, at vi hurtig var nødt til at lukke for tilmelding.

-
Hotel de France i Wien
Bwag Wikimedia
Basilikaen i Frauenkirchen
UlrichSchwarz
Lisztzentrum i Raiding

 

Meld dig ind i Venneforeningen her

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

En musikalsk weekend i London

Danmarks Underholdningsorkester spillede i oktober 2016 koncert i London med Adam Fischer. Venneforeningen arrangerede en tur sammen med orkestret, og vi var med til koncert, åben prøve, opera og et festligt afterparty.

Læs mere

Mozarteffekt eller ej

Danmarks Underholdningsorkesters Strygekvartet spillede og hjerneforsker Peter Vuust underholdt om musikkens effekt på vores hjerne, en novemberaften i Metronomen Frederiksberg.

Læs mere

Åbne prøver og koncertintroduktioner

Som optakt til Adam Fischer koncerterne har Venneforeningen kunnet tilbyde koncertintroduktioner og, når det har været muligt, åbne prøver til medlemmerne. Billedet er fra en prøve i London oktober 2016.

Læs mere