Stillingsopslag: Kommunikationsmedarbejder (deltid)


15. august 2016

Danmarks Underholdningsorkester søger en kommunikationsmedarbejder / social media manager til en tidsbegrænset stilling frem til 28. februar 2017.  Arbejdspladsen ligger i København.

Danmarks Underholdningsorkester er et professionelt kammerorkester med koncertvirksomhed i hele landet. Orkestret, der har et stort og engageret publikum, spiller klassiske symfoniske koncerter under ledelse af chefdirigent, Adam Fischer, og præsenterer spektakulære showkoncerter med populære danske og internationale kunstnere.  Orkestret har desuden en pædagogisk profil med bl.a. skolekoncerter, særlige børnekoncerter og samarbejde med unge musikere.

Vi søger en kommunikationsmedarbejder, som med engagement og idérigdom kan bidrage til at fortælle historien om Danmarks Underholdningsorkester til publikum, presse og offentlighed.

Kommunikationsmedarbejderen refererer til orkestrets producent og øvrige ledelse og har som sine ansvarsområder bl.a.

  • Markedsføring/kommunikation af orkestrets koncerter, nyheder, aktiviteter o.a.
  • Redaktion af hjemmeside og nyhedsbreve (vi benytter WordPress og Mailchimp)
  • Udvikling af orkestrets kommunikation via sociale medier
  • Aftaleindgåelse vedr. annoncering i den digitale og trykte presse
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser, koncertprogrammer og invitationer.
  • Kontakt til presse og anmeldere – herunder opsøgende arbejde mhp. interviews og reportager.

Vi forventer at du har interesse for musik og for kulturformidling, og at du kommunikerer i et levende og klart sprog med blik for forskellige modtagergrupper. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med markedsføring af events, ligesom det er en forudsætning, at du kan agere opsøgende i forhold til presse og andre interessenter.  
Intensiteten i orkestrets koncertaktiviteter og øvrige projekter forandrer sig fra måned til måned, så fleksibilitet og initiativ i opgaveløsningen er forudsætning.  
Kommunikationsmedarbejderen arbejder til daglig tæt sammen med orkestrets producent, ligesom der vil være et samarbejde med bestyrelsen for orkestrets venneforening.

Stillingen er en deltidsstilling med stor frihed i arbejdstidstilrettelæggelsen samt mulighed for lejlighedsvis at arbejde hjemmefra. Kommunikationsmedarbejderen har kontor sammen med orkestrets lille administration beliggende i Lydens Hus med udsigt over søerne i København.  

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 25 timer/ugen og tidsbegrænset frem til 28/2-2017. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og samtale
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 25. august. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35. Ansøgning sendes pr. mail til mwj@underholdningsorkester.dk

For yderligere oplysninger: Kontakt producent, Maria Winther Jørgensen, på tlf. 28 97 70 03 eller mail mwj@underholdningsorkester.dk . Se også www.underholdningsorkester.dk