Social Media Manager og Grafiker


2. maj 2017

 

Social Media Manager & Grafiker til Danmarks Underholdningsorkester A/S

Er du født med en smartphone i hånden, og kan du levere visuelle historier og kampagner uden filter fra uventede perspektiver? Og kan du samtidig designe opsigtsvækkende grafiske profiler for Danmarks Underholdningsorkesters mange forskellige koncerter og aktiviteter?

Orkestret søger en social media manager, der kan skabe stærke outputs på facebook, instagram etc., og som har kompetencer og erfaring inden for billedredigering og udarbejdelse af grafiske profiler.

Danmarks Underholdningsorkester er et professionelt kammerorkester med koncertvirksomhed i hele landet. Orkestret spiller klassiske symfoniske koncerter og præsenterer spektakulære showkoncerter med populære danske og internationale kunstnere. Orkestret har desuden en stærkt voksende pædagogisk profil og har fokus på at møde publikum i alle aldre og på alle platforme. Vi er vilde med nye, skæve idéer – og som ny medarbejder vil du få stor indflydelse på udviklingen af orkestrets kommunikationsstrategier og visuelle profil.

Vi forventer at du har dokumenteret erfaring med eventmarkedsføring via sociale medier, og at du arbejder hjemmevant og effektivt med billedbehandlings- og designprogrammer. Vi har mange forskellige projekter kørende samtidig, så det er vigtigt at du er fleksibel og kan skifte spor flere gange i løbet af en dag. Det er desuden en fordel hvis du har erfaring med:

  • Video: optagelse, redigering, tekstning, lydspor
  • Hjemmesideprogrammering / -redaktion
  • Fotografering

Vi tager for givet at du har interesse for musik og for kultur, men det er ikke afgørende om du er til Mozart eller Metallica. Til daglig vil du komme til at arbejde tæt sammen med orkestrets direktør, producent og kommunikationsansvarlige og du vil blive inviteret med til at præge hele processen fra idé til koncert/event.

Stillingen er en deltidsstilling med stor frihed i arbejdstidstilrettelæggelsen. Du vil få base i vores orkesteradministration som ligger i Lydens Hus med udsigt over søerne i København.

Stillingen er på 15 timer/ugen og opslås foreløbigt for 1 år. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og samtale

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 18. maj. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 24. maj. Ansøgning – gerne med grafisk portfolio eller div. eksempler på grafisk arbejde sendes pr. mail til av@underholdningsorkester.dk

For yderligere oplysninger: Kontakt direktør, Andreas Vetö, på tlf. 61 41 46 20 eller mail av@underholdningsorkester.dk . Se også www.underholdningsorkester.dk