Privatlivspolitik:

Hos Danmarks Underholdningsorkester lægger vi stor vægt på din tryghed. Derfor har vi en klar privatlivspolitik. Du kan her blive klogere på hvordan vi indsamler og behandler de data du giver os.

Indsamling og brug af personlige oplysninger
Vi indsamler og benytter os af dine personlige data når du:

Tilmelder dig vores nyhedsbrev
Køber billetter til vores koncerter og godkender, at vi må kontakte dig med forslag til lignende arrangementer
Kontakter os på email

Vi gemmer kun den information, du selv har oplyst, og som er nødvendig for det givne formål.

De personoplysninger, vi gemmer, er: Dit navn, din e-mailadresse samt præferencer ved køb af koncertbilletter, hvis du har givet godkendelse til det.

Samtykke
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber billetter og godkender, at vi må kontakte dig efterfølgende eller kontakter os på mail, har du givet samtykke til, at vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det kan ske ved at kontakte os på mail: info@underholdningsorkester.dk. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi øjeblikkeligt stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller vi er berettiget eller forpligtet i henhold til lovgivningen.

Hvem har adgang til dine data?
Det er udelukkende orkestrets administration, som har adgang til dine data. Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring, og der kan derfor ikke gives en generel tidsgrænse for opbevaring af data.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og til at trække dit samtykke tilbage, hvis de er blevet behandlet forkert.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger eller formålet de bliver brugt til, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@underholdningsorkester.dk.
Ved yderligere ønske om at klage, har du mulighed for at kontakte Datatilsynet:

Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail dt@datatilsynet.dk

Cookiepolitik:
På www.underholdningsorkester.dk bruger vi cookies for at undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt og for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse. Ved brug af cookies kan vi måle trafik, forbedre sitet, huske præferencer og indstillinger og målrette vores markedsføring.

Vi indsamler udelukkende cookies, hvis du trykker ‘OK’ til det.

Indsamlingen af cookies er anonym og indeholder således ikke personoplysninger som navn og e-mailadresse.

Vi anvender Google Analytics til www.underholdningsorkester.dk for blandt andet at indsamle oplysninger om:

Antal besøgende på siden
Hvornår vores hjemmeside bliver brugt, hvilke dele af vores hjemmeside, der besøges samt hvor længe brugerne er på hver side
Anvendte web browsere
Anvendte styresystemer
Netværkslokation og IP-adresser

Oplysningerne slettes senest 26 måneder efter indsamlingen.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og som blandt andet gemmer dine indstillinger og præferencer. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. De sender udelukkende anonyme oplysninger tilbage som antal besøgende, besøgstidspunkt, varighed osv.

Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies på din computer, kan du blokere for cookies ved at ændre i indstillingerne i din browser, så den husker det fremover. Du kan også slette cookies, der allerede er lagret.