Nyt fra venneforeningen


26. april 2016

I kølvandet på den glædelige nyhed om at Danmarks Underholdningsorkester spiller videre, er venneforeningens bestyrelse trukket i arbejdstøjet. De vil skabe en venneforening, der ikke bare bakker op omkring Danmarks Underholdningsorkester, men som også bliver et attraktivt mødested for medlemmer af foreningen.

Kom tæt på musikken

For det første vil venneforeningen tilbyde medlemmerne at komme tættere på musikken. Det vil ske ved bl.a. at invitere medlemmerne til åbne prøver, hvor man kan komme helt ind i musikkens maskinrum og opleve musikernes, solisternes og dirigentens intense samarbejde med musikken op til koncerten.  Men det kan også ske ved at invitere til koncertintroduktioner og foredrage med både spændende musikfaglige eksperter og musikere, der kan sætte koncertoplevelsen i et nyt lys.

Et samlingssted for musikelskere og andet godtfolk

For det andet vil venneforeningen være et socialt samlingssted for orkestrets venner.  Venneforeningen vil løbende invitere til arrangementer, hvor man mødes omkring musikken, men hvor dét man tager med sig hjem, ikke blot er musikken, men også møder, samtaler og hyggelige stunder med venneforeningens medlemmer. Fremover vil venneforeningen derfor blandt meget andet arrangere fælles transport til udvalgte koncerter, invitere til nachspiel efter koncerterne – samt af og til invitere til arrangementer, hvor vennerne og musikerne i orkestret mødes om fælles hyggelige stunder.

Vennerne reddede Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester overlevede 2015 takket være donationer fra private danskere, der ønskede at bakke op om orkestret. I dag hvor orkestret er privat og har modtaget fondsstøtte til en del af aktiviteterne, er venneforeningen fortsat en meget væsentlig støtte for orkestret. Et medlemskab af foreningen betyder meget for orkestrets muligheder for at gå en fremtid i møde som privatedrevet.

Bliv medlem af venneforeningen 

Læs mere om aktuelle tilbud og se, hvordan du bliver medlem – tryk her. 

VENNEFORENINGENS BESTYRELSE: Malena Rønnow (Formand), Gunnar Vosgerau (næstformand), Bibi Övermyr (kasserer), Sven Verner Olsen, Ole Hviid- Nielsen (ikke på billedet) samt Michala Mansa og Christine Enevold. Ambassadører for venneforeningen er Hans Otto Bisgaard (ikke på billedet) og Frans Rasmussen.
VENNEFORENINGENS BESTYRELSE:
Malena Rønnow (Formand), Gunnar Vosgerau (næstformand), Bibi Övermyr (kasserer), Sven Verner Olsen, Ole Hviid- Nielsen (ikke på billedet) samt Michala Mansa og Christine Enevold.
Ambassadører for venneforeningen er Hans Otto Bisgaard (ikke på billedet) og Frans Rasmussen.