Nyt erhvervsnetværk ser dagens lys

11 | Aug | 2020

FIND MELODIEN MED DIT NYE NETVÆRK

Danmarks Underholdningsorkester tror på netværk og fokus og på at ”spille hinanden gode”, lige meget hvor vi befinder os i livet. Derfor arbejder vi med at skabe en netværksklub med fundament i musikkens og kulturens verden – en unik mulighed for dig, der har lyst til at arbejde med dig selv i mødet med andre.

Vi inviterer nu til første arrangement. Det er en helt særlig mulighed for dig som leder, bestyrelsesmedlem, beslutningstager m.m. for at komme helt tæt på orkestret ved den efterfølgende prøve og møde dets chefdirigent Ádám Fischer (Conductor of the Year 2019).

Arrangementet finder sted d. 8. september 2020 i DR Koncerthuset.

Programmet for formiddagen er:

8.30 Morgenmad
9.00 Velkomst v. Bestyrelsesmedlem Lars Nørby Johansen
9.05 Om Danmarks Underholdningsorkester v. Direktør Andreas Vetö
9.15 ’Find melodien med dit nye netværk’ v. Rikke Fog
9.20 Ledelsesinspiration med strygekvartet
9.40 Ádám Fischer fortæller om Beethoven
10.00 Overværelse af prøve tæt på orkestret
11.30 Tak for i dag

Deltagerpris: 500,- ex. moms.

Grundet covid-19 er der et begrænset antal pladser til arrangementet.

Beethoven Marathon

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer d. 12.–13. september et ’Beethoven Marathon’, hvor alle komponistens ni symfonier opføres over fire koncerter på blot to dage. Denne musikalske gigantpræstation er orkestrets fejring af komponisten, der i år ville være fyldt 250 år.

Orkestrets cd-udgivelse af Beethovens samlede symfonier er kåret som vinder af den prestigefulde pris International Classical Music Award 2020 i kategorien ’Symphonic Music’ og har sidenhen modtaget æresprisen ’Recording Of The Year’. Derudover er orkesteret netop blevet nomineret til Opus Klassik ’Specialprisen’.

Danmarks Underholdningsorkesters rødder strækker sig tilbage til grundlæggelsen i 1939. Sidenhen har orkesteret især opnået bred, international anerkendelse igennem dets 20-årige samarbejde med chefdirigent Ádám Fischer uden at give afkald på orkestrets skarpslebne, populærmusikalske profil.

Vi glæder os til at byde dig med ind bag kulissen ved dette arrangement.

Tilmelding senest den 1. september til:

av@underholdningsorkester.dk