Adam Fischer modtager pris fra Wilhelm Hansen Fonden


17. april 2015

Adam Fischer modtager en hæderspris på 150.000 kr. fra Wilhelm Hansen Fonden. Han modtager prisen som en anerkendelse af sit mangeårige arbejde med Danmarks Underholdningsorkester og deres indspilninger af Mozarts symfonier.

Påskønnelse af enestående kamp for orkester
10Wilhelm Hansen Fondens bestyrelse anser DRs beslutning om at nedlægge et orkester med imponerende kvalitet og spændvidde for urimelig. Hædersprisen skal også ses som en påskønnelse af Adam Fischers enestående kamp for at føre orkestret videre, nu som Danmarks Underholdningsorkester.

Adam Fischer modtager prisen ved fondens årlige uddeling tirsdag d. 27. oktober i Børssalen Chr. IVs gamle børs. Han har valgt at donere sin pris til Danmarks Underholdningsorkester.

Adam Fischer og Danmarks Underholdningsorkesters arbejde med Mozart kan netop opleves ved koncerten den 3. maj kl. 16, hvor der er intet mindre end Requiem på programmet.

Billetter og information fås her.

Om Wilhelm Hansen Fonden
Wilhelm Hansen Fonden har siden oprettelsen i 1995 uddelt produktions- og uddannelsesstøtte til op mod 1.000 projekter og enkeltpersoner, ligesom de har uddelt en række hæderspriser.

Læs mere på www.wilhelmhansenfonden.dk