Sound Of Symphony


  • Periode: 6. Jun - 29. Aug

Stjernespækket line-up i symfonisk forvandling
Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH præsenterer sammen med Danmarks Underholdningsorkester Sound of Symphony – et unikt koncertformat, der forener rytmisk musiktradition med symfonisk lyd i en række open air-koncerter rundt om i landet i sommeren 2020.

Som du aldrig har hørt dem før
Du kan opleve fire af tidens mest aktuelle og populære artister på en helt ny måde, når de spiller sammen med Danmarks Underholdningsorkesters stærke hold af strygere, blæsere og slagtøj. Sound of Symphony er et nyt koncertformat, som samler og genfortolker en række af tidens store musikbidrag.

Burhan G, NOAH, Pernille Rosendahl og HUSH leverer velkomponeret pop, country og indie i hver sin ende af den rytmiske musikgenre – men fælles for dem alle er nærværet og den kunstneriske kompromisløshed. Danmarks Underholdningsorkester er den klassiske rygrad, der løfter musikken til nye højder.

Sound of Symphony strækker sig over tre timer, og har plads til stemningsskift og kunstnerisk fordybelse i popgenrens yderpunkter. Du oplever både melankolske og poetiske øjeblikke – og total popforløsning, når de fire artister én efter én fortolker egne musikhits og synger med på hinandens numre i forening med Danmarks mest anerkendte symfoniske orkester.

Sommerens smukkeste koncertoplevelse
Sound of Symphony kan opleves under åben himmel og i naturskønne omgivelser i sommeren 2020. Danmarks dygtigste musikere og smukkeste steder løfter sammen koncertoplevelsen til et højere niveau af stemningsmættet fordybelse og nytænkning.

Om Burhan G: Den danske pop- og Rnb stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer. En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan G er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det.

Om NOAH: Troels Gustavsen, stemmen bag NOAH, er garant for dansksproget pop fra aller øverste hylde. Med sin velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler domineret de danske radiostationer og streamingtjenester, og siden 2016 har han spillet den ene udsolgte koncert efter den anden.

Om Pernille Rosendahl: Pernille Rosendahl er en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun, i starten af årtusindeskiftet, med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme. Med et nærvær tager sangerinden publikum med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers, ført an af den signifikante stemme, som kun tilhører Pernille Rosendahl.

Om HUSH: Duoen HUSH, bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte med ét slag, deres helt eget ståsted på den danske musikscene i genren folk/countrypop/americana. Live leverer HUSH som altid en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.