Mads Langer og DUO


  • Periode: 7. Jun - 8. Jul

Kom og oplev Danmarks Underholdningsorkester sammen med en af Danmarks største sangere, Mads Langer, når vi til sommer tager ud og spiller tre stemningsfulde koncerter.

Mads Langer er manden bag internationale hits som “3AM”, ”Fact-Fiction”, ”You’re Not Alone”, “Heartquake”, ”Elephant” og ”Tunnel Vision”. Han har udgivet fem album, spillet over 400 koncerter i ind- og udland de seneste fem år, og har vundet otte GAFFA Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.

Taastrup Teater & Musikhus

Kul’tour ugen får besøg af Danmarks Underholdningsorkester i selskab med Mads Langer til en koncert på Taastrup Teater & Musikhus.

Find mere info på: http://www.kultour.nu/Arrangementer/Danmarks-Underholdningsorkester.html

Viborg Festuge

Gratis koncert ved Domkirkepladsen i Viborg

Find mere info på: https://www.facebook.com/events/1207833906014226/

Sølyst Open Air Festival 2018

Oplev det mest sublime og stemningsfulde pop- og jazz til Sølyst Open Air Festival. Eventen er en del af Copenhagen Jazz Festival og tilbyder en række af nogle af Danmarks dygtigste artister i selskab med bla. Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Andreas Vetö. Publikum kommer med på en forrygende rejse gennem to af landets største pop- og jazzsolisters bagkatalog, når Danmarks Underholdningsorkester møder Mads Langer og Sinne Eeg. Et par smukke dage i nogle af landets flotteste omgivelser.

Find mere info på: http://soelyst.dk/