• Dato: 12. Nov
  • Tid: kl. 21.30
  • Sted: Crowne Plaza Copenhagen Towers i Atrium

Kom med i den indendørs skov til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Den 12. november slår vi dørene op til en unik koncert, når musikere fra Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af Mathias Grove Madsen og sangerinde Frederikke Vedel fortolker gamle og nye klassikere, som Sebastians ”Vårvise”, Kai Normann Andersen ”Den Allersidste Dans” og Nat King Cole’s ”Smile”.

Om Frederikke Vedel:
Frederikke er en velkendt spiller i den danske musicalbranche og en anerkendt sanger på de danske scener. Frederikke har spillet hovedroller som “Belle” i Beauty and the Beast, “Heather” i American Idiot, “Molly” i Ghost, “Scaramouche” i We Will Rock You (cover), Sofie i Mamma Mia (cover), og i Songs for a New World ( som hun også oversatte ). Frederikke er en del af Niels Lan Doky International Jazz Collective, Totem Entertainment. Desuden skriver Frederikke musik og er pt i gang med at indspille sit første solo album.

Middag:
Der er mulighed for at tilkøbe showmenu i restaurant BARK på Crowne Plaza kl. 19.30, hvis du vil spise før koncerten. Der er et begrænset antal pladser, så vi anbefaler at middagen bestilles sammen med billetten.