Martin Brygmann


  • Periode: 22. Feb - 17. Mar

Martin Brygmann har samlet en håndfuld af de bedste musikere fra Sverige, og sammen med Danmarks Underholdningsorkester har han indspillet sit første solo-album, BATES DELIGHT, med udgivelse i august 2017.I 2018 kan de opleves live!

Koncerten indeholder sange fra det nye album samt tidligere hits som Vent på mig, En kort en lang, Ud i det blå, Jeg er for kendt og mange flere.Alt sammen bundet sammen med historier, humor og overraskelser. BATES DELIGHT er et projekt drevet af kunstnerisk frihed, dygtighed, kærlighed til musik og ikke mindst – alle de medvirkendes vidunderlige skaberglæde. Om albummet ”Bates’ Delight” siger Martin Brygmann: ”Det handler om alle de følelser, livet fylder mig med – fra angst til fryd”. Titlen til albummet er taget fra sangen Driving, hvor det forelskede par i et kort glimt får deres lykkelige romance afbrudt af Hitchcock’sk uhygge.

Martin Brygmanns første solo album er produceret i et samarbejde mellem ham selv og den svenske arrangør Pål Svenre Musikken er indspillet fra grunden i det legendariske Atlantis Studio i Stockholm hvor ABBA i sin tid indspillede deres seks første albums.

Udover hit-brødrene Ulf og Henrik Jansson har den 6 dobbelte amerikanske Grammy-vinder Vince Mendoza arrangeret strygerne til tre af albummets tolv sange og han tog oven i købet turen fra L.A. til Konservatoriets Koncertsal i København, hvor han dirigerede Danmarks Underholdningsorkester.