Cast

JESUS CHRIST SUPERSTAR bliver fremført på engelsk af et dansk cast

Fallulah

Maria Magdalene

Christoffer Brodersen

Jesus

Erann DD

Judas

Martin Brygmann

Herodes

Bjørn Fjæstad

Pilatus

Tim Schou

Simon

Anders Ørsager

Peter

Allan Mortensen

Annas

Cavin Cornwall

Caiaphas

Kreative hold

Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester er landets eneste musikerejede orkester og har eksisteret som sådan siden januar 2015. Orkestrets rødder strækker sig dog 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939 og har især opnået bred international anerkendelse igennem dets 20-årige samarbejde med chefdirigent Adam Fischer og har samtidig bevaret en skarpsleben populærmusikalsk profil.

Med den ballast ønsker Danmarks Underholdningsorkester at bringe den symfoniske musik ind i fremtiden ved at skabe nye formater, der hviler på en stadig mere raffineret evne til at være i tæt kontakt med dét publikum, der søger de store oplevelser med orkestermusik inden for både den rytmiske og den klassiske genre.
Danmarks Underholdningsorkester kan opleves overalt i Danmark og i udlandet som en partner, der evner at præsentere de helt store musikalske oplevelser på baggrund af en fordomsfri, nysgerrig og frugtbar samskabende proces.

Samarbejdspartner

 

Tak til Toyota Fonden

Det er Toyota Fonden, der har sikret det økonomiske grundlag for, at orkestret kan opføre den ikoniske rockopera Jesus Christ Superstar. Dem skylder vi en stor tak.