Billeder og anmeldelser fra ”Den første Mozart”


2. februar 2015

Søndag d. 1. februar kl 16. inviterede Danmarks Underholdningsorkester til den første koncert i privat regi. Det blev en minderig og -værdig eftermiddag i Konservatoriets Koncertsal, hvor politikere blandede sig med erhvervsfolk, og orkestrets mange fans og venner.

Konservatoriets koncertsal knitrede af højspændt energi og publikum klappede stående orkestret og deres dirigent, Adam Fischer ind og ud af scenen. Anmelderne var enige med publikum: det var en særlig og vellykket koncert.

Pressen skrev:

“De stående ovationer er mange og dybfølte sådan en aften. Og hvad tænker man under ekstranummeret? […] At det gerne måtte være én stor ouverture alt sammen. Optakt til mere gammel musik, let musik, ny musik – og hvad der ellers ligger af guld. Kort sagt forspil til en stor fremtid for Danmarks Underholdningsorkester i enhver forstand”.

Berlingske Tidende, Søren Schauser

 

”Vi vil have, at Underholdningsorkestret overlever, så de sammen med denne magiske dirigent kan færdigindspille den serie af Beethovensymfonier, de lige nu er noget nær halvvejs med, og som tegner til at blive en opsigtsvækkende opfølger til Mozart-boksen.”

Politiken, Thomas Michelsen