ARRIVAL FROM SWEDEN – verdens største ABBA hyldest-show


8. april 2016

Opdatering tirsdag d. 2 august: det er med stor beklagelse, at vi må meddele at arrangøren af koncerten i Rønne 4. august i sidste øjeblik har foretaget ændringer i dagens program og Danmarks Underholdningsorkester derfor ikke vil medvirke. Yderligere oplysninger fås hos arrangøren, Rainbow Entertaiment http://rainbow-entertainment.dk

Nu kommer en af verdens mest populære popfester til Bornholm og Sorø. Svenske ARRIVAL FROM SWEDEN har turneret kloden rundt med et brag af en publikumssucces – verdens største ABBA hyldest-show! I Rønne d. 4. august og i Sorø 4. juni kan du opleve overflødighedshornet af velklingende popmusik tilsat symfonisk orkester af allerhøjeste kvalitet. Med sig har de nemlig Danmarks Underholdningsorkester.

Det er ren nostalgi, når ARRIVAL FROM SWEDEN går på scenen. Hvam kan ikke synge med på Mamma Mia, Ring Ring, Waterloo, Thank you for the music og mange, mange andre ABBA-hits?

Med Danmarks Underholdningsorkester som garant for den store orkesterlyd bliver det en sensationel oplevelse, der vil sidde i publikum længe efter. Med til at lede festen er ingen ringere end stjernedirigenten, David Firman, Danmarks Underholdningsorkesters mangeårige showleader. Der er lagt op til en uforglemmelig popfest i det helt store format!

Storslået popfest tilsat den store lyd fra Danmarks Underholdningsorkester

ARRIVAL FROM SWEDEN er den eneste gruppe i verden, der har ret til at kopiere ABBA’s oprindelige outfit. Showet byder således ikke blot på en kavalkade af ABBAs største hits og ørehængere. Sceneshowet er en storslået rejse gennem 70’ernes og de tidligere 80’ers fest og farver.

For at skabe den helt rigtige lyd har ARRIVAL FROM SWEDEN gennem årene turneret med symfoniske orkestre fra hele verden. Fra Boston, over Beijing og nu til Danmark, hvor det til alle tider populære danske Underholdningsorkester leverer symfonisk lyd og sceneoptræden af høj international klasse.

 

FIND LINKS TIL BILLETTER HER:

BILLETTER, RØNNE 4. Aug. Kl. 21. 
BILLETTER, SORØ, 4. Juni. Kl. 21. 

 

 VIDSTE DU OM ARRIVAL FROM SWEDEN? 

 • Det tætteste, du nogensinde vil komme på at se ABBA.
  • The World’s Biggest ABBA Tribute Show!
  • Et af verdens mest populære og bedst sælgende ABBA show bands siden starten i 1995.
  • Har turneret i 48 lande og optrådt i flere TV- og radioshows over hele verden.
  • 38 UDSOLGTE ture i Nordamerika siden 2005.
  • Den eneste gruppe, der har ret til at kopiere ABBA’s oprindelige outfits.

Læs mere på ARRIVAL FROM SWEDENs hjemmeside