Ny adresse: Lydens Hus


8. september 2015

I 2015 arbejder administrationen bag Danmarks Underholdningsorkester sammen med bestyrelsen og et stort netværk af såvel politikere, erhvervsfolk og folk fra musikbranchen på at skabe en fremtidig platform for det nu privatdrevne orkester. Nu rykker administrationen ind i Lydens Hus på Gammel Kongevej 11 i København. Her bor flere end 40 iværksættere, der alle arbejder med at skabe danske virksomheder, der arbejder med lyd.

Direktør Stine Nissen udtaler: ”Det er en stor opgave at privatisere et internationalt anerkendt orkester. Det kræver ikke alene en professionel tilgang til opgaven, men også en lyst til igen og igen at udfordre måden at drive et orkester på. Derfor er vi meget glade for at flytte ind i et iværksættermiljø, hvor der er en kommerciel tilgang til lyd og musik. I denne periode, hvor vi skal revolutionere måden at drive et orkester, skal vi lade os inspirere af andre dygtige iværksættere.”

Blandt Vækstfabrikken Lydens Hus flere end 40 iværksættere er både virksomheder, der arbejder med nye løsninger indenfor musikdistribution, og virksomheder, der arbejder med at udvikle teknologiske løsninger, hvor lyd er en afgørende del af produktet.

Du kan læse mere om Vækstfabrikkerne Lydens Hus på deres facebook-profil.